"Balotelli intelligens, okos srác!"

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 11. 13:38
Erre is vannak a barátok! Akkor is kiállnak az ember mellett, ha már a fél világ ellene fordul…Az angol válogatott Joe Hart szerint az utóbbi időben rengeteget bírált cimborája, Mario Balotelli egyáltalán nem rossz ember, szó sincs arról, hogy mindig csak a balhékon járna az esze, sőt! A kiváló kapus hozzátette: a csatár a legjobb futballisták közé tartozik.


 

A ghánai-olasz Balotelli az elmúlt hetekben számtalan alkalommal szerepelt a hírekben, de szinte egyszer sem a pályán nyújtott kiváló játéka miatt. Utóbbira nem volt példa, arra viszont jóval több, hogy mérkőzésen, edzésen vagy éppen szabadidejében húzta ki a gyufát. Sokan már azt mondják, sohasem lesz igazán nagy játékos, fejben ugyanis nem képes felnőni a kívánt szintre.

Joe Hart azonban egészen másként vélekedik, egészen közelről figyelheti a támadó jellemfejlődését…

„Sok időt töltök Marióval, jól ismerem őt! A kritikusok könnyen elfelejtik, hogy még csak húsz éves és már sokat letett az asztalra” – kezdte nyilatkozatát Hart.

A Manchester City kapusa szerint nincs pszichológiai oka annak, hogy Balotelli viselkedése sokszor eltér az átlagostól, ezt pedig nehezen értik meg az emberek.

„Mario intelligens srác, ne aggódjanak érte. Angolul is beszél, tudja nagyon jól, miként vélekednek róla. Remek, igen okos srác, aki tudja, mikor kell jót cselekednie. Emellett nagyszerű játékos is” – tette hozzá Hart.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
19-re lapot húzott Balotelli!
Lehet, hogy utolsó esélyét is eljátszotta klubjánál, a Manchester Citynél és Roberto Mancini menedzsernél az olasz szupertehetség Mario Balotelli. A dartsnyilas balhé óta a napokban kétszer is komolyabb zűrbe keveredett. Ennek...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu