19-re lapot húzott Balotelli!

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 6. 16:24
Lehet, hogy utolsó esélyét is eljátszotta klubjánál, a Manchester Citynél és Roberto Mancini menedzsernél az olasz szupertehetség Mario Balotelli. A dartsnyilas balhé óta a napokban kétszer is komolyabb zűrbe keveredett. Ennek tetejébe, nővére, Abigail Barwuah épp' most jelentette ki: nem tartja testvérének.


Super Mario a Sunderland elleni meccsen megmutatta, ha nagyon akarja, képes magát - legalább egy bizonyos szintig - alárendelni a csapat érdekeinek, hasznosan játszott, amit egy gólpasszal is megfejelt az 5-0-s hazai siker alkalmával.

A pályán kívül azonban még mindig érvényes a mondás: "ahová Mario lép, ott fű nem terem."

A napokban egy manchesteri éjszakai klubban múlatta az időt barátaival, amikor egy haverja vétett az etikett ellen, egészen pontosan megnézte, viaszból van-e az egyik táncoslány. Páros lábbal rúgták ki a kis csapatot, amit rövid csetepaté is követett a kidobókkal.

Mario hosszú percekre leállt a biztonságiakkal vitatkozni, aztán ment egy kört a Maseratival, és visszatért, ami nagyon rossz ötletnek bizonyult. Ekkor rongálták meg járgányát egy fém zseblámpával.

"Egyszerűen hihetetlen, hogy ujjat akart húzni öt kidobóval. Beteg" - nyilatkozta név nélkül az egyik járókelő a The Sunnak.

A The Mirror egy másik utcai jelenetre derített fényt a minap, ennek során a parkolással gyűlt meg a baja a futballsztárnak. Telibe trafált egy lámpaoszlopot, pechjére egy MU-drukker szeme láttára, aki csúnyán bemutatott középső- és mutatóujjával V betűt formázva (és ezzel nem a győzelmet akarta szimbolizálni).

Mindennek tetejébe nővére, az ugyancsak lobbanékony természetű Abigail Barwuah is kipakolt, elmondta, botrányos a kapcsolata Marióval:

"Érzem, hogy nem tetszik neki, hogy valaki más is híres lehet a családban (a közelmúltban egy valóságshowban szereplt Abigail, a szerk.). Nem számít, egyedül is járom az utam, nem érdemli meg a szeretetem, és azt sem, hogy a testvéremnek tekintsem." Kemény szavak. Így folytatta: "Csalódtam benne, és erre most jöttem rá, amíg oda voltam. Egyszer sem látogatott meg a stúdióban, fel sem hívott, a nevelőszüleivel sem tartja a kapcsolatot, velem ellentétben. Nem csodálkozom, teljesen más nevelést kaptunk."

Egy valamivel talán mégis lehet hatni Balotellire, jó humorérzékű futballbarátok az alábbi videóval adtak ötletet Roberto Mancininek:

A PARÓDIA TELJES SZÖVEGE
– Mario, Mario, Mario, hullanak a sárga és piros lapok a tarisznyádból, és most még ez is? Dartsnyilakkal dobálod az utánpótlásjátékosokat?
– Nem én voltam.
– Bűzlik ez az egész. Változtatnod kell a hozzállásodon.
– Nem vagy a főnököm.
– Nézd meg a munkaköri leírásom, meg fogod benne találni.
– Én a magam ura vagyok, a világ legjobbja. Jobb vagyok Messinél, Ronaldónál, Torresnél. Millióból az egy. Csodálatos vagyok.
– 1. Nem vagy ennyire jó. 2. Azt csinálod, amit én mondok.
– Ó igen? Mit is akarsz velem csinálni...
– Ha nem szeded össze magad, ezt fogom rád húzni!
BALOTELLI-HÍREK
2011. április 6. 16:24
Lehet, hogy utolsó esélyét is eljátszotta klubjánál, a Manchester Citynél és Roberto Mancini menedzsernél az olasz szupertehetség Mario Balotelli. A dartsnyilas balhé óta a napokban kétszer is komolyabb zűrbe keveredett. Ennek tetejébe, nővére, Abigail Barwuah épp' most jelentette ki: nem tartja testvérének.
2011. április 2. 12:39
Elege van Roberto Mancininek Mario Balotelliből, aki sorozatos kihágásai után a Manchester City legutóbbi edzésén sem bírt magával: összeakasztotta Carlos Tévez lábait. A csínytevést azonban a menedzser nem vette jó néven, és szabályosan leordította a támadó fejét - írja a The Sun..
2011. március
2011. március 31. 14:15
Százezer fontos büntetést kap a Manchester City olasz sztárja, a húszéves Mario Balotelli, mert utánpótlás-játékosokat dobált meg az edzőközpontban – írja a The Sun csütörtöki cikkében.
2011. március 27. 20:34
Ha nem lenne Mario Balotelli, nem szabadna kitalálni: a Manchester City támadója dartsnyilakkal dobálta meg az utánpótláscsapat játékosait… Szerencsére mindenki megúszta sérülés nélkül.
2011. március 25. 13:23
Keveseket győz meg intelligenciájával a Manchester City csatára, aki a napokban ismét balhézni akart. Mario Balotellit azonban gyorsan kidobták a menő helyi étteremből, pedig már ökölharcra készülődtek a felek.
2011. március 23. 14:30
Meg akar szabadulni a Manchester City bajkeverőjétől, Mario Balotellitől a menedzser Roberto Mancini - állítja a Daily Star. A lap szerint kezd betelni a pohár az olasz edzőnél, aki szerint csak a gond van Super Marióval, több kárt okozott az együttesnek, mint amennyi hasznot hozott.
2011. március 22. 21:00
Mario Balotelli Dinamo Kijev elleni szerencsétlenkedése megihlette Manchester City-s csapattársát: Edin Dzeko egy edzésen parodizálta, ahogy az olasz a megkülönböztető trikóval szenvedett csütörtökön. A bosnyák egyúttal megmutatta, hogyan kell helyesen felvenni, majd elégedetten bezsebelte a gratulációkat alakításáért. Nagy lókötő ez az Edin!
2011. március 22. 13:08
A Manchester City és az olasz futball ifjú fenegyereke, Mario Balotelli már nagyon bánja, hogy egy buta kiállítással sikerült érdemben hozzájárulnia klubcsapata EL-bukásához. Szövetségi kapitányától, Cesare Prandellitől kért tanácsot abban, min kell változtatnia ahhoz, hogy készpénzre váltsa tehetségét.
2011. március 20. 20:55
Mario Balotelli és Daniele De Rossi sincs a szlovénok elleni soros Európa-bajnoki selejtezőre, majd az azt követő, ukránok elleni barátságos összecsapásra készülő olasz keretben. Az ok: mindketten vétettek az etikai kódexben leírtak ellen.
2011. március 18. 10:50
Mario Balotelli a Dinamo Kijev elleni első meccsen allergiás rohamot kapott, a visszavágón kiállíttatta magát. Ami viszont a második meccs előtt történt, valami egészen hihetetlen: a Manchester City botrányhőse képtelen volt egyedül felvenni a megkülönböztető trikót az Európa-liga-találkozó előtt, és hisztizve eldobta. Miután nagy nehezen sikerült ráerőltetnie a segítőnek, Balotelli gyorsan lehántotta magáról, és megpróbálkozott egy újjal. Azzal is megszenvedett. Az ESPN kommentátorai csak röhögni tudtak rajta.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu