Balotellit kivágták az olasz keretből

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 20. 20:55
Mario Balotelli és Daniele De Rossi sincs a szlovénok elleni soros Európa-bajnoki selejtezőre, majd az azt követő, ukránok elleni barátságos összecsapásra készülő olasz keretben. Az ok: mindketten vétettek az etikai kódexben leírtak ellen.


Nincs pardon Cesare Prandellinél, a szövetségi kapitány zokszó nélkül lemondott a Manchester City és a Roma csillagáról. A szakember az elmúlt heteket vette figyelembe döntésekor, a két futballista pedig nem úgy viselkedett, ahogy azt elvárta volna tőlük.

Balotelli az Európa-ligában állíttatta ki magát, miután rátalpalt kijevi ellenfelére, De Rossi pedig  hárommeccses eltiltást kapott a Bajnokok Ligájában, miután lekönyökölte a Sahtar játékosát, Darijo Srnát. 

Antonio Cassano és Thiago Motta viszont ott van a 25 fős keretben, és első alkalommal a Cesena labdarúgója, Marco Parolo is behívót kapott. A játékosok hétfő reggel találkoznak a covercianói edzőtáborban, csütörtökön utaznak Szlovéniába, ahol másnap lépnek fel.

Az olaszok  négy meccsből tíz pontot gyűjtve vezetik a C-csoportot Szlovénia és Észtország előtt.

A 25 FŐS OLASZ KERET:
kapusok:
Gianluigi Buffon, Salvatore Sirigu, Emiliano Viviano.
védők:
Davide Astori, Federico Balzaretti, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Domenico Criscito, Daniele Gastaldello, Christian Maggio, Andrea Ranocchia, Davide Santon.
középpályások:
Alberto Aquiliani, Claudio Marchisio, Stefano Mauri, Riccardo Montolivo, Thiago Motta, Antonio Nocerino, Marco Parolo.
csatárok:
Antonio Cassano, Alberto Gilardino, Sebastian Giovinco, Alessandro Matri, Giampaolo Pazzini, Giuseppe Rossi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Balotelli bemutatta az év viccét – videó
Mario Balotelli a Dinamo Kijev elleni első meccsen allergiás rohamot kapott, a visszavágón kiállíttatta magát. Ami viszont a második meccs előtt történt, valami egészen hihetetlen: a Manchester City botrányhőse képtelen volt...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu