KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EURO2012"
A lengyel posta is Eb-lázban ég 2012. június 7. 18:26 Bélyegekkel készül a lengyel posta, a jegybank pedig emlékérméket bocsátott ki a pénteken kezdődő ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság alkalmából.
 
Négy cseh veterán is utazhat az Eb-re 2012. május 14. 21:26 Kijelölte előzetes, 24 fős keretét a június 8-án kezdődő Európa-bajnokságra Michal Bilek, a cseh labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Euro2012: holland, dán, portugál, német! 2011. december 2. 18:55 Péntek délután Kijevben kisorsolták a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportjait. A kontinensviadal sem úszta meg halálcsoport nélkül, a B jelű négyesbe ugyanis a Hollandia, Dánia, Portugália, Németország négyest pakolták össze. Az A-csoport "lazára" sikeredett, a spanyolok az olaszokkal, az angolok a franciákkal meccselhetnek. A június 8-I nyitótalálkozót a házigazda lengyelek Görögországgal vívják.
 
Az írek és a horvátok szinte már az Eb-n 2011. november 11. 22:58 VIDEÓK! A magyar labdarúgó-válogatott Albert Flóriánra emlékezve Liechtenstein ellen bizonyított, kár, hogy a tétre menő meccseket máshol játszották. Európa-bajnoki pótselejtezőn Írország Kassai Viktor főszereplésével Észtországban mészárolt, a horvátok Isztambulban arattak világraszóló diadalt. A csehek nagy lépést tettek a továbbjutás felé, míg a portugálok nem bírtak a bosnyákokkal. Kedden visszavágók. A nagyok közül a németek, a hollandok és a svédek felsültek a barátságos meccseiken.
 
Rosicky ismét kerettag lett 2011. november 1. 13:51 A Litvánia elleni október 11-i záró csoportmeccset ágyéksérülés miatt kihagyó Tomas Rosicky meggyógyult, így bekerült a Montenegró elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre kijelölt keretbe. Michal Bilek szövetségi kapitány azonban nem számíthat a válogatottságot korábban lemondó Tomas Újfalusira és Jiri Jarosikra, ugyanis meindketten nemet mondtak a hívó szóra.
 
Óriásfutballcipőt készített egy cipész 2011. október 27. 09:33 A Guinness Rekordok Könyvébe szeretne bekerülni természetes bőrből varrt, öt méter hosszú és közel két tonnát nyomó futballcipőjével egy zaporizzsjai cipészmester, aki a dél-ukrajnai város stadionja előtt helyezné el alkotását.
 
Tilos a cigizés a foci Eb-n 2011. október 20. 13:22 Teljes dohánytilalmat rendelt el a jövő évi, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság stadionjaiban az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA). Az UEFA csütörtökön adta hírül, hogy a dohánytermékeket sem fogyasztani, sem árusítani, sem reklámozni nem szabad az arénákban.
 
Utazz Krakkóba, ott lesznek a hollandok! 2011. október 19. 14:21 A helyi illetékesek „hibája” miatt ugyan Krakkóban egyetlen mérkőzést sem rendeznek a jövő évi lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon, de érdemes lesz elutazni a csodálatos városba. A tavaly világbajnoki döntős holland válogatott bázisa ugyanis a Visztula partján lesz, Bert van Marwijk együttese a gyönyörűen átalakított Wisla-stadionban tartja majd edzéseit. Nem hivatalos információk szerint a francia nemzeti tizenegy is Krakkóban kíván majd megszállni.
 
Észtország, a szerencsés flótás? -videók 2011. október 12. 17:29 A kedden lezárult labdarúgó Eb-selejtezősorozat egyik legnagyobb meglepetése az észt labdarúgó-válogatott. A világranglista 58. helyén álló együttes véghezvitte azt a bravúrt, hogy a C jelű selejtezősorozatban a második, azaz pótselejtezőt érő helyen végzett. Mit lehet arra mondani, aki ki tud kapni Feröeren, de nyerni képes Szerbiában és Szlovéniában? Döntse el mindenki maga, hogy egy jó csapatról, vagy egy szerencsés garnitúráról van szó. Nem mellesleg nekünk sem árt figyelni a vb-selejtezős ellenfélre....
 
Euro 2012: Rudolf az ötödik legjobb 2011. október 12. 16:18 A finnek elleni keddi mérkőzést sérülés miatt kihagyó Rudolf Gergely hat találattal, holtversenyben az előkelő ötödik helyen végzett a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat góllövőlistáján.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu