Brutálisan megbüntetik Balotellit

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 31. 14:15
Százezer fontos büntetést kap a Manchester City olasz sztárja, a húszéves Mario Balotelli, mert utánpótlás-játékosokat dobált meg az edzőközpontban – írja a The Sun csütörtöki cikkében.


Két hete büntették meg utoljára szándékos talpalásért, amelyet a Dinamo Kijev elleni idegenbeli El-meccsen követett el. Az újabb szankcióval együtt már háromszázezer fontosra (nagyjából 90 millió forint) emelkedett az az összeg, amelyet Super Mario befizetett a klubkasszába (ez három heti fizetését jelenti).

A City illetékesei eleddig elnézőek voltak a forrófejű sztár zűrjeivel kapcsolatban, most azonban raportra hívják Balotellit, ahol több klubvezető és Roberto Mancini előtt kell magyarázkodnia az utóbbi hetekben mutatott viselkedése miatt.

Balotelli tíz góljával ugyan ledolgozott valamicskét 24 millió fontos vételárából, de sérülése, eltiltásai, öltözői veszekedései és egyéb botrányai (mint például amikor puszta kíváncsiságból behajtott járgányával egy női börtön nyitott kapuján) beárnyékolták eddigi szezonját.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu