Váratlan segélykiáltás Balotellitől

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 22. 13:08
A Manchester City és az olasz futball ifjú fenegyereke, Mario Balotelli már nagyon bánja, hogy egy buta kiállítással sikerült érdemben hozzájárulnia klubcsapata EL-bukásához. Szövetségi kapitányától, Cesare Prandellitől kért tanácsot abban, min kell változtatnia ahhoz, hogy készpénzre váltsa tehetségét.


Balotellit botrányos viselkedése miatt kivágták az olasz keretből, de segélykérése nem talált süket fülekre, Ukrajna ellen ismét ott lehet a csapatban. Azzal vétett a Squadra Azzurra etikai kódexe ellen, hogy az Európa-ligában kiállíttatta magát, szánt szándékkal talpalt rá a Dinamo Kijev játékosára, Popovra az első félidőben. De Rossi is hasonló sorsra jutott, ő a BL-ben könyökölte le a Sahtar védőjét Srnát. A Szlovénia elleni selejtezőt kihagyják, de a jövő heti, barátságos meccsen, Kijevben már ismét számít járuk Cesare Prandelli. Kijevben... A sors iróniája ez Balotelli számára.

"Balotelli? Ami történt, megtörtént" - kezdte nyilatkozatát az olasz válogatott szövetségi kapitánya. "Ő az, akit a leginkább megviselt ez az eset. Beszéltünk, és a maga módján a segítségemet kérte azért hogy a jövőben el tudja kerülni a hasonló zűröket. A kizárás csak egy meccsre vonatkozik. Nem csak győzni kell tudni, sportemberként kell tudni győzni."

A City segédedzője, David Platt már jelezte, van visszaút a csatár számára, ahogy letöltötte egymeccses eltiltását, tehát a Sunderland ellen már szerephez juthat.

A csapat középhátvédje, Vincent Kompany is támogatásáról biztosította a fenegyereket:

"Kiállunk mellette. Mindenki hibázik, de a lényeg, hogy tanuljon a dologból. Ha így lesz, számíthat ránk. Reméljük, talpra áll, és egy igazi topjátékos lesz, mindannyian tudjuk, hogy képes rá."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu