KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CESARE_PRANDELLI"
A Galata elköszönt Prandellitől 2014. november 28. 18:11 Menesztették a Galatasaray labdarúgócsapatától Cesare Prandelli vezetőedzőt.
 
Prandelli: Még nem megyünk haza! 2013. június 22. 16:46 BRAZIL-OLASZ ELŐTT. Cesare Prandelli szövetségi kapitány cáfolta, hogy az olasz válogatott aggódna a saját biztonsága miatt, és azt tervezné, idő előtt hazautazik a Konföderációs Kupáról. Csütörtökön egymillión tüntettek az utcákon a kormány intézkedései ellen Brazíliában, a tömeg békés volt, de történt néhány sajnálatos incidens, két halálos áldozatról is beszámoltak, a nemzetközi sajtó egyre élénkeben figyeli a fejleményeket. A FIFA közleményt adott ki, amely szerint nincs veszélyben a torna folytatása.
 
Prandelli: Miért nem változtattam? 2012. július 2. 20:44 Saját felelősségéről beszélt Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány a hétfőn, Krakkóban tartott sajtótájékoztatóján, egy nappal a spanyolok ellen elveszített Eb-döntő után.
 
„Ha ez segít, akkor ne menjünk az Eb-re” 2012. június 1. 14:43 Sokkoló kijelentést tett pénteki sajtótájékoztatóján Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Azt mondta, ha az Itáliában kibontakozó fogadási botrány miatt úgy határoznának, hogy Olaszország lemondja az Eb-szereplés, zokszó nélkül elfogadná a döntést. Buffont megvédte, de elismerte, nagyon nehéz pillanatokat él át a kapus.
 
Olasz keret: négy újonc is reménykedhet 2012. május 14. 00:19 Négy abszolút újoncot (Destro, Giaccherini, Schelotto, Verratti), és két olyan játékost (Di Natale, Bocchetti) is találunk Cesare Prandelli extra bő, 32 fős Eb-keretében, akiknek eddig még egyszer sem postázott meghívót a szövetségi kapitány. Mint ismert, Giuseppe Rossi keresztszalag-szakadás miatt kihagyja a tornát. A mellőzöttek névsora illusztris: Pazzini, Borriello, Gilardino, Osvaldo, Matri, Pepe, Quagliarella, Aquilani, Santon.
 
Prandelli számít Balotellire 2012. április 23. 14:35 Cesare Prandelli szövetségi kapitány annak ellenére számít az Európa-bajnokságon szereplő olasz válogatottban Mario Balotellire, hogy a támadót klubjában, a Manchester Cityben többször mellőzik. „Kedvelem az olyan embereket, akik szembenéznek a hibáikkal - utalt a szakvezető arra, hogy Balotelli a legutóbbi fegyelmi ügye után azonnal elnézést kért. Soha nem gondoltam arra, hogy nélküle is megleszek, ő szerves része a válogatottnak.”
 
Felforgatják az olasz válogatottat is 2011. március 27. 21:29 Nyolc változást is eszközöl Cesare Prandelli a Szlovéniában győztes Eb-selejtezős felálláshoz képest kedden Kijevben – írja a La Gazzetta dello Sport internetes honlapja.
 
Váratlan segélykiáltás Balotellitől 2011. március 22. 13:08 A Manchester City és az olasz futball ifjú fenegyereke, Mario Balotelli már nagyon bánja, hogy egy buta kiállítással sikerült érdemben hozzájárulnia klubcsapata EL-bukásához. Szövetségi kapitányától, Cesare Prandellitől kért tanácsot abban, min kell változtatnia ahhoz, hogy készpénzre váltsa tehetségét.
 
Ismét a válogatottban Buffon és Cassano 2011. január 27. 17:28 Ott lesz a Németország elleni barátságos mérkőzésre utazó olasz válogatott keretében Gianluigi Buffon és Antonio Cassano - jelentette ki Cesare Prandelli szövetségi kapitány.
 
Argentin név az olasz keretben 2010. november 15. 08:31 Négy újoncot is behívott keretébe az olasz szövetségi kapitány Cesare Prandelli a Románia ellen klagenfurti felkészülési találkozó előtt három nappal. A védő Ranocchia és Balzaretti, továbbá a csatár Diamanti mellett a Lazio argentin származású védekező középpályása, Cristian Ledesma is helyet kapott a kontingensben. Balotelli, Santon és Aquilani is visszatér, a klubelnökével botrányosan viselkedő Cassano kimaradt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu