Prandelli: Miért nem változtattam?

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2012. július 2. 20:44
Saját felelősségéről beszélt Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány a hétfőn, Krakkóban tartott sajtótájékoztatóján, egy nappal a spanyolok ellen elveszített Eb-döntő után.


"Bátrabbnak kellett volna lennem. A spanyolokkal szemben módosítanom kellett volna a csapat összetételét, nem tettem meg, mivel az irántuk érzett tiszteletből ugyanazokkal a játékosokkal akartam pályára lépni, akikkel eljutottam a döntőig" - hangoztatta Cesare Prandelli hétfő, krakkói sajtótájékoztatóján. Hozzátette, két nappal több pihenés jót tett volna a németekkel szembeni elődöntő után elfáradt csapatnak, amelyből ketten is meccs közben sérültek le (Chiellini, Thiago Motta), az azzuriknak végül tíz emberrel kellett lejátszaniuk az utolsó félórát.

Prandelli szerint az általa vezetett válogatott mindenképpen elismerést érdemel, mivel a "megöregedett és fásult Olaszországban váltani próbált új és ötletes hozzáállással".  Megerősítette, hogy a 2014-es világbajnokságon is ő fogja vezetni az olasz válogatottat, amelynek következő állomása a jövő évi dél-amerikai Konföderációs Kupa lesz.

Az olasz válogatott gépe este hat órakor szállt le a római repülőtéren, ahol a családtagok és hatalmas tömeg várta. Prandellit és a játékosokat hétfő este Giorgio Napolitano köztársasági elnök fogadja Rómában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu