KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CRAIG BELLAMY"
Beteg! Pucér sztárfocistákat fotóztak le 2011. június 28. 14:55 Egy ismeretlen, ámde annál perverzebb egyén fényképeket készített anyaszült meztelen Premier League-labdarúgókról, a bizonyítékokból a Twitteren szemezgetett. Az ügy számos részlete ködös, így azt sem tudni, hogyan fotózhatta le a játékosokat az öltözőben, többnyire a zuhany alatt.
 
Klubot cserélhet a City botrányhőse 2011. május 2. 10:04 Bizonyosnak tűnik, hogy idén nyáron elhagyja a Manchester Cityt a brit futball egyik botrányhőse, Craig Bellamy. A walesi csatár már ebben a szezonban sem szerepelt Roberto Mancini együttesében, jelenleg a második ligában szereplő Cardiff Cityvel harcol a feljutásért.
 
„Gerrardék félnek a szurkolóktól” 2011. március 22. 13:52 A Wales-Anglia "presztízsrangadó" előtt Craig Bellamy, a Liverpool egykori szélsője kavarta fel az állóvizet. A walesi szélső szerint túlzottak az elvárások Capello csapatával szemben, a legjobb példa erre a világbajnokság, ahol egyszerűen összeroppant a teher alatt az angol válogatott.
 
Hűvösre került a walesi botrányhős 2011. január 13. 09:27 Ismét bajba került Craig Bellamy, a futballvilág walesi botrányhőse. A Liverpool FC korábbi sztárját ugyanis erőszakos cselekmény miatt néhány órára őrizetbe vette a cardiffi rendőrség.
 
Edzőjét szidta, 54 millióra büntethetik 2010. augusztus 12. 11:04 Súlyos büntetésre számíthat Craig Bellamy, a Manchester City futballistája, aki a hét elején adott nyilatkozatában azzal fenyegetőzött, hogy felhagy pályafutásával, ha Roberto Mancini nem válogatja be őt a gyárvárosiak szűkített, 25 fős keretébe.
 
A City-csatár közel a Spurshöz 2010. július 10. 15:54 Craig Bellamy, a Manchester City csatára napokon belül aláírhat a Tottenham Hotspurhöz angol sajtóértesülések szerint.
 
Gyepes Gábor a PL kapujában 2010. május 15. 18:36 Szerda este eldőlt, hogy a Blackpool mellett a Cardiff City vívhatja az angol másodosztály rájátszásának döntőjét, miután az elődöntőben egy rendkívül izgalmas mérkőzésen, büntetőkkel legyőzte a Leicester City együttesét. Bár a két, mondhatni kiscsapat által vívott finálét csak a jövő hétvégén rendezik, a Gyepes Gábort is a soraiban tudó walesi illetőségű Cardiff már arra készül, hogy megerősítse keretét a Premier League-re.
 
Osztják a pofonokat John Terrynek! 2010. február 28. 15:33 Wayne Bridge John Terryt, a Manchester City a Chelsea-t alázta meg szombaton délután a Stamford Bridge-en, ahol 2008 novembere óta először kaptak ki a Kékek. A két hátvéd az ismeretes pikáns nőügy miatt nem fogott kezet egymással, botrányukról Craig Bellamy és Fabio Capello szövetségi kapitány sem rejtette véka alá véleményét.
 
Letette a hűségesküt a City sztárja! 2009. december 28. 18:37 Craig Bellamy, a Manchester City walesi válogatott támadója cáfolta, hogy napirendre került volna eligazolása szeretett klubjától. Az újságírók azután kerestek neki új csapatot, hogy nagyjelenetet rendezett Mark Hughes menedzser kilenc nappal ezelőtti kirúgása után.
 
Lázadás a Citynél? 2009. december 20. 16:26 Hat játékos, köztük a csatár Craig Bellamy és a kapus Shay Given is kérdőre vonta a Manchester City vezetőségét, miután azonnali hatállyal menesztették a csapat menedzserét, Mark Hughes-t szombaton - írja a News of the World vasárnapi számában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu