Osztják a pofonokat John Terrynek!

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 28. 15:33
Wayne Bridge John Terryt, a Manchester City a Chelsea-t alázta meg szombaton délután a Stamford Bridge-en, ahol 2008 novembere óta először kaptak ki a Kékek. A két hátvéd az ismeretes pikáns nőügy miatt nem fogott kezet egymással, botrányukról Craig Bellamy és Fabio Capello szövetségi kapitány sem rejtette véka alá véleményét.


Az angol bulvársajtó az utóbbi idők egyik legpikánsabb összecsapásának harangozta be a szombati Chelsea-Manchester City (2-4) mérkőzést, és várakozásaik be is igazolódtak. John Terry először találkozott korábbi csapattársával, a City-védő Wayne Bridge-dzsel azután, hogy kiderült, Bridge ex-feleségével csalta meg saját barátnőjét. A szokásoknak megfelelően a két csapat játékosai kezet fogtak egymással a meccs előtt, a közismert botrány szenvedő alanya azonban levegőnek nézte Terryt, elsétált előtte!

A meccs egyik hőse, a vendégek duplázó walesi támadója Craig Bellamy volt, aki igyekezett még egyet "belerúgni" Terrybe. Hangsúlyozta, nyílt titok volt, hogy botrányos az életstílusa a Chelsea-ikonnak, de hozzátette, vitathatatlan, hogy a gyepen ő az egyik legnagyobb klasszis Angliában.

“Az újságírók tudják a legjobban, hogy a média sok mindent felfúj. Mindig is tudtam, milyen ember JT, úgy, hogy nincs is ehhez túl sok hozzáfűznivalóm. A futballvilágban nem titok, milyen dolgai vannak, de mindez csak a pályán kívülre vonatkozik. A pályán kivételes, amit teljesít, nagyszerű kapitánya a Chelsea-nek. Mindig nehéz ellene és a Kékek ellen játszani."

Az angol szövetségi kapitány Fabio Capello is hallatta a hangját az üggyel kapcsolatban:

"Amíg én irányítom a válogatottat, addig nem lesz csapatkapitány John Terry. A Birdge és Terry közötti problémák nem tettek jót a válogatott körüli légkörnek, ez volt az egyetlen oka annak, hogy elveszítette a karaszalagot. A csapatkapitánytól elvárom, hogy felelőséggel viseltessen a szurkolók, a futballrajongó gyermekek iránt. Mindezt tudattam is vele."

Capello arról is beszélt, Terry született vezéregyéniség, és továbbra is számít rá ebben a minőségében attól függetlenül, hogy már nem viselheti a karszalagot. Ami Bridge-et illeti, szerinte nehéz, komoly áldozatokkal járó döntést hozott, hiszen lett volna esélye bekerülni a vb-keretbe. A csapat sem jár ezzel jól, de a mester mindenesetre nyitva hagyta a kaput a a védő számára, és bízik benne, a későbbiekben még számolhat vele.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu