KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FABIO CAPELLO"
Aláírta szerződését Capello 2012. július 26. 15:50 Az orosz szövetség hivatalos közleményben tudatta, hogy két évre kinevezte a válogatott szövetségi kapitányi posztjára Fabio Capellót. A kontraktus opciót is tartalmat a kétéves hosszabbításra.
 
Sajtóhír: Capello lesz az orosz kapitány 2012. július 13. 16:54 Helyi lapértesülés szerint Fabio Capello lesz az orosz válogatott szövetségi kapitánya.
 
Capello visszatérhet a Milanhoz 2012. április 24. 12:22 Visszatalálhat az AC Milanhoz egykori sikeredzője, Fabio Capello, aki legutóbb az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját töltötte be.
 
Capello nem lesz a Palermo edzője 2012. április 13. 14:48 A szerdai nap egyik döbbenetes pletykája volt Itáliában, hogy a korábbi angol szövetségi kapitány Fabio Capellót csábítja az olasz középcsapat Palermo elnöke, Maurizio Zamparini.
 
Hoddle bejelentkezett Capello-utódnak 2012. március 27. 09:34 Glenn Hoddle, az angol labdarúgó-válogatott volt játékosa és szövetségi kapitánya azt nyilatkozta, hogy a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság alatt ismét vállalná a nemzeti tizenegy irányítását.
 
Capello besokallt: lemondott! 2012. február 8. 21:00 Fabio Capello lemondott az angol válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, erősítette meg a helyi szövetség (FA). Az okát nem is titkolják: John Terry és a kapitányi karszalag körüli mizéria vezetett a szakember távozásához.
 
Capellónak Terry maradt a kapitány 2012. február 6. 11:40 Éles kritikát fogalmazott meg az Angol Labdarúgó-szövetséggel (FA) szemben Fabio Capello, a válogatott olasz szövetségi kapitánya, akinek nem tetszik, hogy a szervezet pénteken megfosztotta John Terryt a csapatkapitányi karszalagtól. "Egyáltalán nem értek egyet az FA döntésével. Ezt közöltem is az elnökkel".
 
Edzőkeringő Wengerrel és Ancelottival? 2011. november 22. 12:07 Beindult az „edzőkeringő” Angliában, legalábbis ezt hiszi a szigetországi média. Hírek szerint Arsene Wenger és Carlo Ancelotti lesz a két főszereplő, mindkét szakemberre új, rendkívül izgalmas feladat vár! Ebben pedig érintett lesz az angol válogatott és az Arsenal is, hiszen jövő nyáron egyik kispad sem maradhat üresen.
 
Capello nem kér Beckhamből 2011. november 15. 09:41 Fabio Capello kijelentette, David Beckham legfeljebb csak a londoni olimpián szerepelhet a válogatottban - ő bizony nem számít az egykori csapatkapitányra, a Los Angeles Galaxyval MLS-nagydöntős középpályásra.
 
Capello lemarad fia esküvőjéről 2011. november 8. 20:17 Lemarad fia, Pierfilippo szombati esküvőjéről Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mivel az esemény egy időben lesz az angol-spanyol barátságos mérkőzéssel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu