Capello nem kér Beckhamből

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 15. 09:41
Fabio Capello kijelentette, David Beckham legfeljebb csak a londoni olimpián szerepelhet a válogatottban - ő bizony nem számít az egykori csapatkapitányra, a Los Angeles Galaxyval MLS-nagydöntős középpályásra.


A 2010-es dél-afrikai vébét Achilles-ín sérülés miatt kihagyta, ám a csapattal tartott Becks, akinek elképzelhető, hogy az volt az utolsó kapcsolata az angol válogatottal. Hiába nyilatkozta azt Beckham a múlt héten, hogy minden álma újra szerepelni a nemzeti együttesben - a felek álláspontja eltérő az ügyben.

Amíg Capello a mester, addig a középpályás nem eszik meg több kenyeret az angol fociválogatott edzőtáborában - 2012-ig így szinte biztos kimarad a keretből. Az Eb után jár le ugyanis az olasz szövetségi kapitány szerződése.

"Nem gondolok rá - szögezte le Capello. - Azt hiszem, legfeljebb az olimpián játszhat szerepet a brit válogatottban, máshol nem. Nekem is van még időm dönteni. Ám David nincs az elképzeléseimben."

A 36 éves világsztár eddig 116-szor ölthette magára a háromoroszlános mezt, utoljára a fehéroroszok ellen megnyert meccsen, még 2009 végén.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lampard helyettesíti Beckhamet?
Frank Lampard lehet a Los Angeles Galaxy új sztárja David Beckham várható távozása után, számolt be róla az angol média....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu