KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID_BECKHAM"
Szerződés Beckham fiának az Arsenaltól 2014. november 10. 12:11 Az Arsenalhoz igazolt David Beckham legidősebb fia, Brooklyn. A 15 éves fiú iránt a Chelsea és a Manchester United is érdeklődött, de ő öccsei csapatánál játszik a szezon végéig.
 
Becks a legvonzóbb, de Murray a kedvenc 2013. december 27. 18:34 A férfiak között David Beckhamet, az angol labdarúgás élő legendáját találták az idén a legvonzóbb személyiségnek a britek.
 
Sir Alex Beckhamről és Ronaldóról 2013. október 23. 18:36 Sir Alex Ferguson csütörtökön megjelenő önéletrajzi könyvében visszaemlékezett azokra az időkre, amikor David Beckham manchesteri pályafutásának befellegzett az ő irányítása alatt. Cristiano Ronaldo átigazolása kapcsán is betekintést engedett a kulisszák mögé.
 
Beckham fia az Arsenalé lett 2013. szeptember 12. 11:49 David Beckham tízéves fia, Romeo ezentúl az Arsenal ifjúsági akadémiáján tanul és edz Londonban, hogy profi futballista váljon belőle, mint az apjából, aki 1993 és 2003 között a rivális Manchester United meghatározó figurája volt.
 
David Beckham elbúcsúzott 2013. május 19. 00:54 Győztes meccsen, gólpasszal intett búcsút David Beckham a labdarúgásnak szombat este Párizsban, a PSG-Brest bajnokin (3-1), a francia élvonal utolsó előtti fordulójában. Az angol sztár kezdő volt, a csapatkapitányi karszalagot is viselhette, a 82. percben hívták le a pályáról. A könnyeivel küszködött, ekkor tudatosult mindenkiben, hogy ez lehetett az utolsó futballmeccse. Csapattársai a levegőbe dobálták, ünnepelték. Húsz év után köszönt el a focitól az MU, a Real, a Milan, az LA Galaxy, és az angol válogatott korábbi csillaga.
 
Tovább várat magára Beckham debütálása 2013. február 16. 14:27 Nem nevezi a PSG soron következő, Sochaux elleni idegenbeli bajnokijára David Beckhamet Carlo Ancelotti - ezt az olasz vezetőedző mondta el szombat délutáni sajtótájékoztatóján.
 
Beckham még mindig nem döntött 2012. december 27. 18:38 Nem sürgeti az idő David Beckhamet, az angolok 115-szörös válogatott labdarúgóját, ezért még nem döntötte el, hol folytatja pályafutását.
 
Beckham-éra hollywoodi befejezéssel 2012. december 2. 01:01 Ismét bajnok lett David Beckham a Los Angeles Galaxyvel! Az angol világsztár csapata a Houston Dynamót győzte le hátrányból fordítva 3-1-re a szombat esti MLS-döntőben, hazai pályán, a Home Depot Centerben. Ezzel megvédte címét a kaliforniai együttes.
 
Beckham a saját helyére ajánlja Kakát 2012. december 1. 11:51 David Beckham helyére a brazilok aranylabdás futballistája, Kaká kerülhet a Los Angeles Galaxy futballcsapatánál, ahonnan az angol világsztár rövidesen távozik.
 
Beckham a francia másodosztályban? 2012. november 29. 20:41 Megbízható források szerint a következő órákban kezdi meg a tárgyalásokat a francia másodosztályú Monacóval David Beckham, a Los Angeles Galaxy jelenlegi, a Manchester United és a Real Madrid korábbi sztárja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu