Becks a legvonzóbb, de Murray a kedvenc

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2013. december 27. 18:34
A férfiak között David Beckhamet, az angol labdarúgás élő legendáját találták az idén a legvonzóbb személyiségnek a britek.


Beckham meggyőző előnnyel vezeti a legvonzóbbnak talált férfiak tízes listáját: 12 százaléknyian szavaztak a Manchester United és az angol válogatott 38 éves egykori világsztárjára.

Beckham mögött a második helyen szerénykedik George Clooney, Hollywood szupersztárja 8 százalékkal, kollégája, Brad Pitt pedig a kilencedik helyre szorult alig 4 százalékkal. A legvonzóbbnak talált férfiak mezőnyének sereghajtója Andy Murray, a skótok teniszcsillaga, aki 2 százalékkal a tizedik.

Murray ugyanakkor azzal vigasztalódhat, hogy ő lett a britek idei legnépszerűbb sportszemélyisége. A tavalyi londoni olimpia és az idei wimbledoni torna bajnoka - akinek személyében 77 év óta először avattak brit férfi bajnokot Wimbledonban - 23 százaléknyi vokssal vezeti ezt a listát.

Érdekesség, hogy a legvonzóbb hölgyek tízes mezőnyét szintén kényelmes előnnyel vezeti a brit trón majdani várományosának hitvese, Katalin cambridge-i hercegnő.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu