Beckham a saját helyére ajánlja Kakát

Szerző: MTILétrehozva: 2012. december 1. 11:51
David Beckham helyére a brazilok aranylabdás futballistája, Kaká kerülhet a Los Angeles Galaxy futballcsapatánál, ahonnan az angol világsztár rövidesen távozik.


 

A "helycserét" maga Beckham intézi, derült ki az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő kaliforniai labdarúgóklub vezetőjének szombati nyilatkozatából. Tim Leiweke elnök a Sports Illustrated honlapjának azt mondta, tudnak róla, hogy a Real Madrid brazil irányító középpályása az MLS-be készül, és a maguk részéről örömmel látnák a Galaxyben a 2007-ben az Év legjobbjának választott labdarúgót.

Hozzáfűzte, hogy Beckham, aki Kakával még Olaszországban, az AC Milannál futballozott együtt, vezető szerepet játszhat abban, hogy a 30 éves dél-amerikai labdarúgó Los Angelesbe szerződjék a spanyol királyi gárdától.

A 37 esztendős Beckham, akinek a búcsúfellépése lesz a Houston Dynamo elleni, szombati MLS-döntő lesz, múlt hétfőn jelentette be, hogy távozik a Los Angeles Galaxytől. Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya hat év után hagyja el egyesült államokbeli csapatát. Közlése szerint nem hagy fel a focival, s már több ajánlatot is kapott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu