Capellónak Terry maradt a kapitány

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2012. február 6. 11:40
Éles kritikát fogalmazott meg az Angol Labdarúgó-szövetséggel (FA) szemben Fabio Capello, a válogatott olasz szövetségi kapitánya, akinek nem tetszik, hogy a szervezet pénteken megfosztotta John Terryt a csapatkapitányi karszalagtól. "Egyáltalán nem értek egyet az FA döntésével. Ezt közöltem is az elnökkel".


 

A Chelsea védőjének azért kell lemondania a válogatott vezetéséről, mert állítólag rasszista kijelentést tett Anton Ferdinandra, a Queens Park Rangers védőjére a két csapat október 23-i mérkőzésén. A meccs után az egyik néző tett bejelentést a hatóságnak, amely a videofelvételek alapján nyomozott. Terry múlt szerdán a bíróság előtt ártatlannak vallotta magát. A per júliusban, az Európa-bajnokság után folytatódik. Ha a futballistát bűnösnek találják, várhatóan pénzbírságot kap.

„Számomra még mindig Terry az angol csapat kapitánya. Szerintem helyesebb lenne, ha megtarthatná a karszalagot" - jelentette ki a szövetségi kapitány, aki elmondta David Bernsteinnek, az FA vezetőjének, hogy szerinte a bírósági ítéletig nem szabadna a játékost bűnösnek tekinteni.

Egyszer már Capello is leváltotta Terryt mint csapatkapitányt, miután kiderült, hogy a futballista egy volt csapattársa, Wayne Bridge korábbi élettársával csalta meg a feleségét. Terry tavaly márciusban újra csapatkapitány lett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu