KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN TERRY"
Hivatalos: Terry hosszabbított 2014. május 13. 19:46 John Terry egy évvel meghosszabbította szerződését a Chelsea labdarúgócsapatánál. Ron Gourlay, a londoni együttes ügyvezetője kedden jelentette be, hogy a 33 éves hátvéd a következő szezonban is a Chelsea-nél játszik majd, amelynek ő a csapatkapitánya.
 
Mourinho döntött, megtalálta a hátvédeit 2013. október 19. 11:10 José Mourinho, a Chelsea menedzsere végre döntött, és elárulta, hogy megtalálta az ideális belső védőpárost a csapatába. Egyikük John Terry, ami egyáltalán nem meglepetés, a másik játékos viszont az, mert a tréner végül nem Gary Cahill, hanem David Luiz mellett döntött, akiről sokáig úgy tűnt, kegyvesztett lett a Stamforrd Bridge-en.
 
Visszatér John Terry 2013. január 11. 11:41 Már szombaton, a Stoke elleni idegenbeli bajnokin pályára léphet John Terry, a Chelsea angol válogatott hátvédje, csapatkapitánya.
 
Chelsea: klubvébé Terry nélkül 2012. december 7. 15:14 Nem utazik John Terry a most kezdődött klubvilágbajnokságra, ahol hat konföderáció bajnoka csap össze, köztük a Bajnokok Ligája címvédője, a Chelsea FC.
 
FA: Terry ügye az angol foci szégyene 2012. október 19. 12:52 David Bernstein, az Angol Labdarúgó-szövetség elnöke üdvözölte John Terry bocsánatkérését, és örül annak, hogy egy év után a fiókba helyezhetik a Terry-aktákat azt követően, hogy a játékos bejelentette, nem fellebbez a négy meccsre szóló eltiltás (és 220 ezer fontos pénzbüntetés) ellen. Bernstein ugyanakkor fájlalja, hogy az ügy sokat rontott az angol foci imázsán.
 
Mourinho kiállt Terry mellett 2012. szeptember 28. 12:19 José Mourinho kitart amellett, hogy John Terry nem rasszista, és elmondta, a Chelsea csapatkapitányának kifejezetten jó a kapcsolata a fekete labdarúgókkal. A Real Madrid vezetőedzője amúgy sem találkozott még faji megkülönböztetéssel eddig irányított csapatainál.
 
Terry rasszista, négy meccset kihagy 2012. szeptember 27. 16:26 Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) bűnösnek találta John Terryt rasszizmus vádjában. A Chelsea csapatkapitánya négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, és 220 ezer fontot kell befizetnie az FA kasszájába.
 
Terry a BL-ben már játszhat 2012. augusztus 13. 20:18 John Terry hárommeccses eltiltásából egyet három évre felfüggesztettek, így pályára léphet a Chelsea első Bajnokok Ligája-mérkőzésén az ősszel. A hátvéd még a BL előző kiírásában a barcelonás Alexis Sánchezt térdelte hátba, emiatt kihagyta a Bayern München elleni döntőt, de az augusztus 31-i Szuperkupa-döntőben sem léphet pályára az Atlético Madrid ellen.
 
Korán örült Terry, az FA lesújthat 2012. július 15. 16:15 A bíróság felmentette ugyan John Terryt a rassziszmus vádja alól, de szinte biztos, hogy ő és Anton Ferdinand is eltiltást kap, ha figyelembe veszik az FA erre vonatkozó szabályzatát, mely a fenyegető, gyalázkodó, illetlen hangnem szankcionálására, különösen káromkodásra vonatkozik.
 
Terrynek két bordája is eltört 2012. április 5. 18:57 Az orvosi vizsgálatok kimutatták, John Terrynek két bordája is eltört, de a Chelsea csapatkapitánya egyetlen meccset sem szeretne kihagyni. Pláne azt követően nem, hogy az FA-kupa után a Bajnokok Ligájában is a négy közé kerültek a Kékek.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu