Mourinho döntött, megtalálta a hátvédeit

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 19. 11:10
José Mourinho, a Chelsea menedzsere végre döntött, és elárulta, hogy megtalálta az ideális belső védőpárost a csapatába. Egyikük John Terry, ami egyáltalán nem meglepetés, a másik játékos viszont az, mert a tréner végül nem Gary Cahill, hanem David Luiz mellett döntött, akiről sokáig úgy tűnt, kegyvesztett lett a Stamforrd Bridge-en.


 

José Mourinho már korábban is elmondta a sajtónak, hogy még nem találta meg a legjobb kezdő tizenegyet a Chelsea csapatában, de mostanra úgy tűnik, a védelemben legalább már megvan az ideális páros, bár csak félig az, amire a rajongók számítottak.

Maga a portugál menedzser jelentette be, hogy John Terry mellé nem Gary Cahillt, hanem David Luizt választotta, ami azért meglepetés, mert a tréner nyári érkezése után sokáig úgy tűnt, a brazil játékos kegyvesztett lett a Stamford Bridge-en, és akár még távozhat is a csapatból (a Barcelona érdeklődött is).

"Higgyék el, nem élvezem, mikor profikat kell a kispadra ültetnem, de ilyen az élet - mondta Mourinho a szombati, Cardiff City elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatón. - Bízom Garyben, segíteni akarok neki, nem pedig bonyolítani az életét."

"Nem tennék olyat, ami a nemzeti csapatban is megkérdőjelezné a helyét, de jelenleg John és David kettősét stabilabbnak tartom. A legfontosabb dolog a Chelsea, a játékosok csak a második helyen állnak, a válogatott pedig a harmadikon. Ez az én rangsorom, de a három jól működhet együtt."

Gary Cahill 2011-ben érkezett Londonba a Bolton Wandererstől, az új szezonban pedig már hétszer lépett pályára a Kékek csapatában. Az angol válogatottba 2010-ben kapott először meghívót, de John Terry 2012-es visszavonulása után szerepe megnőtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho szívesen megválna Luiztól
José Mourinho el akarja adni januárban David Luizt - állítja az olasz átigazolási szakértő Tancredi Palmeri legfrissebb podcastjában. A Chelsea már most felvette a kapcsolatot a Barcelonával, és rendkívül pozitív fogadtatásra...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Pogbára vadászik a Chelsea
A Juventus elnöke már a napokban elmondta, hogy ha egy komoly ajánlat érkezik Paul Pogbáért, a csapat fiatal középpályásáért, akkor nem tudnak harcolni vele, mert nincs mögöttük meg a kellő gazdasági erő. Brit sajtóinformációk...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu