KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID_LUIZ"
Luiz a PSG-hez igazol - hivatalos 2014. május 23. 23:09 David Luiz a nyári átigazolási időszak első napján a PSG-hez szerződik a Chelsea-től - ezt a francia klub tudatta péntek este 11 óra körül Twitter-oldalán.
 
Luiz a PSG-hez tart - rekordajánlat 2014. május 23. 18:32 David Luiz hamarosan a PSG játékosa lehet egybehangzó brit és francia sajtóértesülések szerint. A Chelsea brazil válogatott hátvédje négy plusz egy évre írhat alá a párizsiakhoz, akiknek sportigazgatója és csapatorvosa már megérkezett Brazíliába (Sao Paulóba), ahol Luiz jelenleg a világbajnokságra készül - írja a Le Parisien.
 
Mourinho döntött, megtalálta a hátvédeit 2013. október 19. 11:10 José Mourinho, a Chelsea menedzsere végre döntött, és elárulta, hogy megtalálta az ideális belső védőpárost a csapatába. Egyikük John Terry, ami egyáltalán nem meglepetés, a másik játékos viszont az, mert a tréner végül nem Gary Cahill, hanem David Luiz mellett döntött, akiről sokáig úgy tűnt, kegyvesztett lett a Stamforrd Bridge-en.
 
Mourinho szívesen megválna Luiztól 2013. október 3. 22:33 José Mourinho el akarja adni januárban David Luizt - állítja az olasz átigazolási szakértő Tancredi Palmeri legfrissebb podcastjában. A Chelsea már most felvette a kapcsolatot a Barcelonával, és rendkívül pozitív fogadtatásra talált.
 
Akit Neymar sem tudott meggyőzni 2013. szeptember 6. 11:16 David Luiz, a Chelsea brazil középhátvédje a hírek szerint nyáron majdnem a Barcelona csapatához igazolt, de elárulta, hogy a döntés csak rajta múlt, és válogatott csapattársai folyamatos könyörgésének ellenére is visszautasította a katalánok ajánlatát.
 
Orrcsonttörés a Chelsea-sztárnál 2013. június 20. 11:06 Orrcsonttörést állapítottak meg David Luiznál, a Konföderációs Kupán házigazda brazil válogatott labdarúgójánál. A Chelsea hátvédje szerdán, a Mexikó ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés első félidejében ütközött az ellenfél egyik játékosával, de - noha többször is átvérzett a géz az orrában - végigjátszotta a találkozót.
 
Bréking: hosszabbított David Luiz 2012. szeptember 22. 20:48 A Stoke elleni 1-0-s szombati győzelem után aláírta új szerződését a Chelsea-nél a 25 éves középhátvéd David Luiz, aki egészen 2017-ig kötelezte el magát a Kékekhez. A brazil válogatott új csapatkapitánya első teljes szezonjának végén BL- és FA-kupa győzelmet ünnepelhetett, ebben a szezonban egy kivételével minden meccsen kezdett a Chelsea-ben.
 
David Luíz a Barcában köthet ki 2012. március 2. 18:09 A Barcelona nyáron szerződtetné a Chelsea brazil válogatott hátvédjét abban az esetben, ha Thiago Silvát, a Milan belső védőjét nem engedné el csapata a katalánokhoz.
 
A Chelsea megérkezett Malajziába 2011. július 18. 12:21 Gael Kakuta, Ramires és David Luíz kivételével teljes, 26 fős kerettel érkezett meg ázsiai túrája első állomására hétfőn a Chelsea, amely 13 órás repülőút után landolt Malajziában.
 
David Luizra is lenne pénze a Barcának? 2011. június 21. 15:13 Brazil lapértesülés szerint immár a Chelsea-vel is üzletelne az FC Barcelona: a katalán klub ugyanis kinézte magának a kiváló védőt, David Luizt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu