A Chelsea megérkezett Malajziába

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 18. 12:21
Gael Kakuta, Ramires és David Luíz kivételével teljes, 26 fős kerettel érkezett meg ázsiai túrája első állomására hétfőn a Chelsea, amely 13 órás repülőút után landolt Malajziában.


A brazil páros az azóta már kiesett brazil válogatottal szerepelt a Copa Américán, míg a francia támadó korosztályos válogatottjával készül az U20-as világbajnokságra.

A kerettel tartott Daniel Sturridge, Josh McEachran, Ryan Bertrand és Patrick van Aanholt, továbbá a 16, 17 és 18 éves Jamal Blackman, Nathaniel Chalobah és Billy Clifford.

Az együttes hétfőn bemutatkozik a médiának, majd este Kuala Lumpurban már edzést tart André Villas-Boas. Az első mérkőzést csütörtökön játssza az együttes a Malajziai XI ellen.

A CHELSEA UTAZÓ KERETE:
Petr Cech, Henrique Hilario, Ross Turnbull, Jamal Blackman, Jose Bosingwa, Paulo Ferreira, Branislav Ivanovics, Alex, John Terry, Szlobodan Rajkovics, Nathaniel Chalobah, Ashley Cole, Patrick van Aanholt, Ryan Bertrand, John Mikel Obi, Josh McEachran, Frank Lampard, Josszi Benajun, Billy Clifford, Jurij Zsirkov, Florent Malouda, Salomon Kalou, Daniel Sturridge, Nicolas Anelka, Didier Drogba, Fernando Torres.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu