KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GAEL_KAKUTA"
Két Chelsea-tehetség került kölcsönbe 2011. augusztus 31. 22:37 Az utolsó pillanatban kölcsönbe küldte két tehetségét a Chelsea, Patrick van Aanholt a Wiganhez, Gael Kakuta pedig a Bolton Wanderershez került, előbbi a teljes szezonra, utóbbi január elsejéig.
 
A Chelsea megérkezett Malajziába 2011. július 18. 12:21 Gael Kakuta, Ramires és David Luíz kivételével teljes, 26 fős kerettel érkezett meg ázsiai túrája első állomására hétfőn a Chelsea, amely 13 órás repülőút után landolt Malajziában.
 
Orvosin a Chelsea nagy tehetsége 2011. január 25. 17:06 Célegyensbe érkezett Gael Kakuta átigazolási ügye, a francia U21-es válogatott támadó középpályást már csak egy orvosi válaszutja el attól, hogy fél évre, kölcsönben a Fulhamé legyen.
 
Geráék vihetik a Chelsea nagy ígéretét 2011. január 21. 09:37 Alig néhány mérkőzésen kap szerepet, ezért a szezon végéig kölcsönadná 19 éves tehetségét, Gael Kakutát a Chelsea, a The Mirror szerint megannyi francia érdeklődő ellenére a befutó a Fulham lehet.
 
Hosszabbított a Chelsea csodagyereke! 2010. december 21. 19:14 Négy és fél évvel megtoldotta 2011-ig érvényes szerződését a Chelsea 19 esztendős szupertehetsége, Gael Kakuta - adta hírül a klub hivatalos honlapja kedden.
 
Ancelotti bízik a zöldfülűekben 2010. szeptember 28. 11:20 Rövidnek tűnik a Chelsea kispadja, de Drogba, Lampard, Kalou és Benajun nélkül is toronymagas favorit a londoni sztárcsapat a Bajnokok Ligájában a Marseille ellen. Carlo Ancelotti azön töri a fejét, Kakutának vagy Sturridge-nak szavazzon bizalmat a csatársorban. A padon csupa zöldfűlű ül majd, plusz Zsirkov és Ferreira. A kedd esti mérkőzést a SportHirado.hu élőben közvetíti.
 
Londonból erősítene a Bayern 2010. augusztus 16. 18:58 Angol lapértesülés szerint a Bayern München a szigetországból szeretné megerősíteni keretét, már a jövő nagy csapatát építgetné. A People úgy tudja, a bajor klub kinézte a Chelsea rendkívül tehetséges ifjoncát, Gael Kakutát.
 
Felmentés: mégis igazolhat a Chelsea! 2010. február 4. 20:01 Mivel a Sportdöntőbíróság (CAS) hivatalosan is megállapította, hogy a Lens és Gael Kakuta nem rendelkezett érvényesnek mondható szerződéssel, a Chelsea így nem szegte meg a szabályokat, amikor megszerezte a fiatal játékost. Ez azt jelenti, hogy a londoniak mostantól kezdve szabadon portyázhatnak, azaz a korábban érvényben lévő, de a téli időszakra felfüggesztett igazolási tilalom végképp semmissé vált.
 
Micsoda debütálás a Chelsea-ben! 2009. november 23. 22:12 VIDEÓ! A Chelsea fölényes, 4-0-s sikere, valamint Michael Essien és Florent Malouda remeklése elhomályosította Gael Kakutának, a Premier League egyik legnagyobb tehetségének a debütálását a Wolverhampton ellen. A 18 éves francia támadó félóra alatt elvarázsolta a Stamford Bridge-et, csak a góllal maradt adós.
 
Igazolt a Chelsea, Inter-kapust vett! 2009. szeptember 14. 20:47 Az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgóklub megegyezett az Inter Zapresiccsel 17 éves szupertehetségének, Matej Delacnak az átigazolásáról. A hálóőr 2011 január elsején csatlakozik a Kékek keretéhez.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu