Geráék vihetik a Chelsea nagy ígéretét

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 21. 09:37
Alig néhány mérkőzésen kap szerepet, ezért a szezon végéig kölcsönadná 19 éves tehetségét, Gael Kakutát a Chelsea, a The Mirror szerint megannyi francia érdeklődő ellenére a befutó a Fulham lehet.


A lap úgy tudja, bár a Marseille, a Lille és a Bordeaux is szívesen látná soraiban a szélsőként és támadóként is bevethető futballistát, a Kékeknél azt szeretnék, ha Londonban maradna.

Carlo Ancelotti célja, hogy minél több lehetőséghez jusson a szerződését december végén 2015-ig meghosszabbító francia, aki mindössze egy bajnokin kezdett és összesen hat találkozón lépett pályára az idei szezonban.


Gera Zoltán csapatának menedzsere, Mark Hughes értesülések szerint a hét végéig szeretné véglegesíteni a szerződést.

Mint ismeretes, a londoniak tavaly Kakuta miatt kerültek méretes botrányba, amikor a FIFA másfél évre eltiltotta az átigazolási piactól az együttest (igaz később feloldotta az embargót), amiért a hatályos szabályokat megkerülve környékezték meg annak idején klubját, az RC Lenst. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hosszabbított a Chelsea csodagyereke!
Négy és fél évvel megtoldotta 2011-ig érvényes szerződését a Chelsea 19 esztendős szupertehetsége, Gael Kakuta - adta hírül a klub hivatalos honlapja kedden....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu