KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAMIRES"
Ramires bajnoki szezonjának vége 2014. április 25. 11:27 Négymeccses eltiltást kapott az FA-től (a televíziós felvételek kielemzése után) Ramires, a Chelsea középpályása, aki a Sunderland elleni bajnokin arcon csapta Sebastian Larssont, a vendégek játékosát. A labda a közelben sem volt, durva szabálytalanságnak ítélték meg az esetet, Ramiresnek ráadásul volt már piros lapja a közelmúltban, ezért "visszaesőnek" számít. A 3+1 meccses szankció azt jelenti, hogy ebben a szezonban már csak a BL-ben léphet pályára.
 
Két sérülttel a rangadó előtt a Chelsea 2013. szeptember 25. 09:04 Nagyon kétséges, hogy a hétvégi Tottenham Hotspur - Chelsea londoni derbin pályára léphet-e Ramires, a vendégek brazil középpályása, aki a Ligakupában ugyan gólt szerzett a Swindon Town ellen, de csípősérülés miatt le kellett hozni a pályáról.
 
Ramires a gólvonalról hibázott - videó 2012. április 5. 11:34 Sokkal könnyebb mérkőzése lehetett volna a Chelsea-nek, ha 1-0-s vezetésénél Ramires úgy fél méterről el tudja találni a kaput az addigra 10 emberre fogyatkozott Benfica ellen a BL-negyeddöntő visszavágóján. Nem tette, így készült egy rövid videórészlet a bakiról, miközben a Kékek amúgy is kiharcolták a továbbjutást.
 
Ramires hosszabbított a Chelsea-vel 2012. március 5. 19:01 Ramires öt évvel meghosszabbította szerződését a Chelsea-nél hétfőn, így a brazil középpályás 2017-ig erősíti majd a Kékeket - közölte klub hivatalos honlapján.
 
A Chelsea megérkezett Malajziába 2011. július 18. 12:21 Gael Kakuta, Ramires és David Luíz kivételével teljes, 26 fős kerettel érkezett meg ázsiai túrája első állomására hétfőn a Chelsea, amely 13 órás repülőút után landolt Malajziában.
 
Chelsea: Ramires lőtte a szezon gólját 2011. május 21. 14:56 VIDEÓ! A Chelsea-nél az utolsó, vasárnapi bajnoki előtt értékelték a maguk mögött hagyott szezont. Több mint 28 ezer szurkoló szavazata alapján az év játékosa Petr Cech lett, a futballisták ugyanakkor Ashley Cole-t választották a legjobbnak. Az idény ifjú játékosa címet Josh McEachran gyűjtötte be, míg a szezon legszebb gólját Ramires lőtte a Manchester Citynek. A díjátadó előtt egyébként egy kis viccelődésre is futotta a társaságtól.
 
Dupla érvágás a Chelsea-nél 2011. április 19. 19:30 További két bajnokira elveszítette a Chelsea két brazil légiósát Alexet és Ramirest - erről Carlo Ancelotti, a csapat olasz menedzsere beszélt kedden.
 
Evra: Ez nem 11-es; Terry: Nem beszélek 2011. április 7. 14:47 Az utolsó percben jogosnak tűnő büntetőtől fosztották meg a Chelsea-t a Manchester United elleni BL-negyeddöntőben, amikor Patrice Evra "ollóba fogta" Ramirest. Nyilatkozott az egyik főszereplő, a Chelsea csapatkapitánya, John Terry nem mert.
 
Az ág is húzza a Chelsea-t 2010. október 18. 21:48 Újabb kulcsember sérült meg a Chelsea-nél: Ramires az Aston Villa ellen kapott egy rúgást a lábára szombaton, ami miatt nem lép pályára a Szpartak Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
 
Brazil válogatott a Chelsea-ben! 2010. augusztus 5. 11:28 Tizenhét millió fontért a Chelsea-hez igazol Ramires, a Benfica 23 éves brazil középpályása. A két klub közötti megegyezésről közleményben számoltak be a portugálok, csütörtökön érkezik meg Londonba az orvosi vizsgálatra a 16-szoros brazil válogatott játékos.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu