Brazil válogatott a Chelsea-ben!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 5. 11:28
Tizenhét millió fontért a Chelsea-hez igazol Ramires, a Benfica 23 éves brazil középpályása. A két klub közötti megegyezésről közleményben számoltak be a portugálok, csütörtökön érkezik meg Londonba az orvosi vizsgálatra a 16-szoros brazil válogatott játékos.


A több poszton is bevethető középpályás szerződését csütörtökön véglegesíthetik, a munkavállalási engedélyével sem lehet probléma, az összes komolyabb angol sajtóorgánum tényként közli átigazolását.

Benajun után ő a klub második fontosabb szerzeménye. Carlo Ancelotti bízik benne, hogy már a hétvégi Commmunity Shielden, a Manchester United ellen számíthat rá.

Az olasz mester amolyan allrounder szerepkörben alkalmazná, Michael Ballack utódját látja benne. A tervek szerint lesz egy harmadik erősítés is, Darijo Srna, a Sahtar Donyeck szélsője érkezhet a Stamford Bridge-re.

"Felesleges lenne tagadni, hogy egy újabb érdekes igazolás előtt állunk. De nem kell sietnünk, hosszú még az augusztus. A klub stratégiája egyértelmű, elveszítettük Bellettit, Ballackot és Joe Cole-t, be kell pótolni az űrt" - hangzott az utóbbi idők egyik legtartalmasabb Ancelotti-nyilatkozata.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu