Evra: Ez nem 11-es; Terry: Nem beszélek

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 7. 14:47
Az utolsó percben jogosnak tűnő büntetőtől fosztották meg a Chelsea-t a Manchester United elleni BL-negyeddöntőben, amikor Patrice Evra "ollóba fogta" Ramirest. Nyilatkozott az egyik főszereplő, a Chelsea csapatkapitánya, John Terry nem mert.


“Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy büntetőt kellene ítélnie. A labdára mentem, és mindenki láthatta, hogy el is értem. Igaz, hogy a játékost is, de szó sem lehetett róla, hogy ez tizenegyes" - erősködött Evra. 

A felvételek alapján - s általános ez a vélemény - inkább érdemelt volna büntetőt az eset, s ha Undiano Mallenco játékvezető nem is állt tökéletes szögben, az alapvonalon álló segítője igen (ez videónkon is tökéletesen látszik).

John Terrynek megvan a véleménye az egészről, de nem merte kinyitni a száját, nehogy eltiltás legyen a vége.

"Sajnos csak annyit mondhatok, hogy egyértelmű büntető volt. Ötven méterről is láttam, hogy Ramires érte el először a labdát. A meccs után videón is visszanéztük az esetet. A legfrusztrálóbb, hogy nem állhatsz ki a nyilvánosság elé, és nem mondhatod el őszintén a véleményed. Ha igen, eltiltással kell szemnebézned. Az őszinte játékosok nem ússzák meg, akárhol is játszanak. Ezzel a média is veszít, a játékosok nem mondhatják ki az igazukat, tojáshéjon kell táncolniuk."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Büntetőt kér számon a Chelsea - jogosan?
VIDEÓ! Carlo Ancelottinak, a Chelsea menedzserének biztos, hogy nem Undiano Mallenco lesz a kedvenc bírója, miután állítása szerint a spanyol jogos tizenegyest vett el a csapatától a Manchester United elleni BL-negyeddöntő első...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu