Két sérülttel a rangadó előtt a Chelsea

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 25. 09:04
Nagyon kétséges, hogy a hétvégi Tottenham Hotspur - Chelsea londoni derbin pályára léphet-e Ramires, a vendégek brazil középpályása, aki a Ligakupában ugyan gólt szerzett a Swindon Town ellen, de csípősérülés miatt le kellett hozni a pályáról.


 

Steve Holland, a Chelsea segédedzője szerint a Premier League hétvégi rangadójára, a Tottenham Hotspur - Chelsea londoni derbire igencsak kétséges Ramires, a Kékek brazil középpályásának szereplése.

A 26 éves játékos csereként állt be a Swindon Town elleni Ligakupa-meccs tizedik percében, és bár megszerezte csapata második gólját, a félidőben őt is le kellett hozni a csípője miatt.

"Ramires izomsérülést szenvedett a csípője felső részén, a farizom területén, ami nagyon kellemetlen futás közben - mondta a tréner. - Ezért nagyon kétséges, hogy a hétvégén tud-e játszani a Tottenham ellen."

Holland hozzátette, hogy Marco van Ginkel is térdsérülést szenvedett (az ő helyére állt be Ramires), így a Ligakupában két komoly veszteséget is elkönyvelhettek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
City, Chelsea, Spurs: ez is kipipálva
A Manchester City, a Chelsea és a Tottenham öt, két, illetve négy rúgott góllal jutott tovább a Ligakupa 3. fordulójában, úgy, hogy közben egyet sem kaptak. A legnagyobb skalp a Spursé, amely Birminghamben végezte ki az Aston...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: ramires
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu