Akit Neymar sem tudott meggyőzni

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 6. 11:16
David Luiz, a Chelsea brazil középhátvédje a hírek szerint nyáron majdnem a Barcelona csapatához igazolt, de elárulta, hogy a döntés csak rajta múlt, és válogatott csapattársai folyamatos könyörgésének ellenére is visszautasította a katalánok ajánlatát.


 

David Luiz helyzetét nyáron bizonytalannak írták le az újságok a Stamford Bridge-en, miután José Mourinho visszaült a kispadra, mert állítólag a portugál nem volt megelégedve a brazil védővel. A Barcelona ezt kihasználva ostromolta is rendesen ajánlatokkal, hiába.

Sőt, a védőt kereső katalán klub játékosain keresztül is próbálta meggőzni a 26 éves középhátvédet, és a brazil válogatottnál Dani Alves és Neymar is győzködte, hogy igazoljon a katalánokhoz, ahol együtt futballozhatnak. Ő azonban úgy döntött, marad a Chelsea játékosa.

"Dani Alves és Neymar állandóan próbáltak meggyőzni, hogy írjak alá hozzájuk, de tisztáztam velük, hogy maradni akarok a mostani klubomnál - nyilatkozta David Luiz. - Ez nem a Chelsea döntése volt, hanem az enyém."

David Luiz 2011 januárja óta játszik Londonban, de az idei szezonban angol bajnokin még nem lépett pályára, lévén Mourinho egyelőre a John Terry - Gary Cahill kettőst favorizálja a védelem  közepén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Barcelona ajánlatot tett Luizért?
Kihagyja David Luiz a Chelsea Real Madrid elleni csütörtök hajnali döntőjét a Bajnokok Tornáján. Hivatalosan a klub csak annyit mondott, hogy sérült, de szigetországi értesülések egyöntetűen egy érkezett ajánlatról tudnak....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Orrcsonttörés a Chelsea-sztárnál
Orrcsonttörést állapítottak meg David Luiznál, a Konföderációs Kupán házigazda brazil válogatott labdarúgójánál. A Chelsea hátvédje szerdán, a Mexikó ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés első félidejében ütközött az ellenfél egyik...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho ultimátumot adott David Luiznak
José Mourinho érkezése után számos hír arról szólt, hogy a visszatérő portugál mester első áldozata a Chelsea-nél az előző szezont remek formában végigfutballozó David Luiz lehet, és a legújabb exkluzív angol sajtóinformációk...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: david_luiz
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu