Mourinho ultimátumot adott David Luiznak

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 12. 09:04
José Mourinho érkezése után számos hír arról szólt, hogy a visszatérő portugál mester első áldozata a Chelsea-nél az előző szezont remek formában végigfutballozó David Luiz lehet, és a legújabb exkluzív angol sajtóinformációk ezt megerősítették: a tréner már beszélt is a játékossal.


 

A jelenleg a brazil kerettel edző David Luizért, a Chelsea védekező játékosáért 23 millió fontot adna a Barcelona, és könnyen lehet, hogy lehetősége is lesz megszerezni a futballistát. Akár még a nyáron.

A Stamford Bridge-re ugyanis visszatért José Mourinho, aki máris kézbe vette a dolgokat, és szokása szerint saját elképzelései szerint akarja felépíteni a csapatát - ahogy egyébként tette mindenhol.

Már az eddigi hírek is arról szóltak, hogy a portugál első áldozata a 26 éves Luiz lehet, aki szerinte túl könnyelmű a labdával, és a középhátvéd létére túlságosan is kiszámíthatatlanul játszik.

A brit Express exluzív értesülései szerint Mourinho szemtől szembe megmondta a fiatal játékosnak, hogy vagy az ő futballját játssza, vagy repülhet a keretből.

A portugál szakember az újság szerint akkor szeretne beszélni a komplett csapattal, ha a válogatott játékosok visszatérnek a Konföderációs Kupáról (Oscar, Fernando Torres, Juan Mata, Cesar Azpilicueta, John Obi Mikel), és a júliusi ázsiai túrát is megvárná.

Mourinho a hírek szerint négyszemközt szeretne tárgyalni Torresszel is, főleg, ha 53 millió fontért sikerül megszerezni a középcsatár posztjára a Napolitól az uruguay-i Edinson Cavanit, és/vagy 25 millióért Stevan Joveticset a Fiorentinától.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho bemutatkozása - részletek
Első sajtótájékoztatóját tartotta hétfő délután a Chelsea frissen kinevezett menedzsere, José Mourinho, aki hat év után tért vissza a Stamford Bridge-re a Real Madridtól. Régen nyilatkozott ilyen nyugodtan, időnként kedélyesen,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Demba Ba nem kell Mourinhónak?
Mindössze öt hónappal érkezése után megválhat a Chelsea Demba Bától - cikkezik a témáról a Sunday Mirror....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mindenki kell a Chelsea-nek!
A Chelsea alaposan belehúzott: ajánlatot tett Hulkért, rámozdult Edinson Cavaira, de Edin Dzeko és Sztevan Jovetics neve is szerepel José Mourinho kívánságlistáján. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu