Demba Ba nem kell Mourinhónak?

Létrehozva: 2013. június 9. 18:13
Mindössze öt hónappal érkezése után megválhat a Chelsea Demba Bától - cikkezik a témáról a Sunday Mirror.


A télen érkezett csatár 7 millió fontjába került a Kékeknek és Fernando Torres helyén általában kezdőként szerepelt, igaz az idény végén jobbára a kispadon ült, még ha az Európa-ligában nem is játszhatott (mivel a szenegáli támadó korábban a Newcastle színeiben pályára lépett a sorozat csoportkörében). Összesen hat gólig jutott.

Most azonban úgy hírlik, hogy a biztatóan indult pályafutása Londonba furcsa, kurta véget ér. Az érkező José Mourinho ugyanis a hírek szerint nem számol vele, Torres ugyanis maradhat, Romelu Lukaku óriási formában tér vissza, miközben Edinson Cavani, Sztevan Jovetics és például Hulk is ott van az igazolási jelöltek listáján a nyáron.

A Chelsea pedig a lap spekulációja szerint hajlandó hallgatni az ajánlatokra, miközben Oroszországból és a török bajnokságból érdeklődnek iránta. Ba egy üzleti fogás lehet, ugyanis a Newcastle túl alacsonyra lőtte be a kivásárlási árát, miközben kiváló képességekkel rendelkező, 28 éves, pályafutása csúcsán lévő játékosról van szó. A ráköltött 7 millió fontnál ennek megfelelően jóval drágábban értékesíthetik a Kékek, ha akarják. Kérdés, tényleg akarják?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu