Mindenki kell a Chelsea-nek!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 7. 13:52
A Chelsea alaposan belehúzott: ajánlatot tett Hulkért, rámozdult Edinson Cavaira, de Edin Dzeko és Sztevan Jovetics neve is szerepel José Mourinho kívánságlistáján.


 

A frissen kinevezett José Mourinho nem Fernando Torresszel és Demba Bával képzeli el a Chelsea jövőjét, ezért jócskán megerősítené a csapat támadószekcióját.

A Kékek állítólag már egy 35 millió fontos ajánlatot is letettek az asztalra Hulkért, a Zenit Szentpétervár azonban legalább azt elkerülné, hogy bukjon 44 milliós igazolásán, aki beilleszkedési gondjai miatt hátrahagyná az orosz bajnokságot.

A támadó nem tagadta, a CFC is az alternatívák között szerepel, de nem volt túl bőbeszédű, amikor sajtótájékoztatóján az esetleges klubváltásról kérdezték.

„Ha azt mondanám, alaptalanok a pletykák, hazudnék, de sok mást egyelőre nem mondhatok. Jelen pillanatban száz százalékig a Selecaóra (a brazil válogatottra) koncentrálok, minden más várhat.”

Mourinho a Napoliban szereplő Edinson Cavaninak is nagy rajongója, csütörtök este a nápolyiak elnöke, Aurelio De Laurentiis is megszólalt az ügyben.

„A Chelsea érdeklődik Cavani iránt, a következő néhány órába hívnak engem. Boldog leszek, ha marad, ha viszont távozik, meg fogjuk találni a megfelelő helyettest.”

Az uruguayi csatár a Manchester Cityt is erősen foglalkoztatja, de egyre kevésbé valószínű, hogy Edin Dzekóért és némi készpénzért meg tudja kaparintani.

Apropó, Dzeko: a hírek szerint vele is kacérkodik a Chelsea, akárcsak az Arsenal és a Juvenntus által körüludvarolt Sztevan Joveticcsel, a Fiorentina montenegrói játékosával.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu