KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GARY CAHILL"
Mourinho döntött, megtalálta a hátvédeit 2013. október 19. 11:10 José Mourinho, a Chelsea menedzsere végre döntött, és elárulta, hogy megtalálta az ideális belső védőpárost a csapatába. Egyikük John Terry, ami egyáltalán nem meglepetés, a másik játékos viszont az, mert a tréner végül nem Gary Cahill, hanem David Luiz mellett döntött, akiről sokáig úgy tűnt, kegyvesztett lett a Stamforrd Bridge-en.
 
Hihetetlen: Cahill sem utazhat! 2012. június 3. 16:45 Kettős állkapocscsont-törést szenvedett Gary Cahill, az angol válogatott hátvédje a szombati, belgák elleni felkészülési mérkőzésen, aminek következtében Martin Kelly váltja őt az Eb-keretben. Ezt az FA jelentette be vasárnap délután közleményben.
 
Gary Cahill aláírt a Chelsea-hez 2012. január 16. 15:15 Immár hivatalos, hogy Gary Cahill a Chelsea labdarúgója lett. A Bolton Wandererst hátrahagyó hátvédért vélhetően hétmillió fontot fizettek a Kékek, akik az FA-kupában is számíthatnak az új szerzeményre.
 
Cahill mohó, nem lesz a Chelsea-é? 2012. január 5. 17:54 Gary Cahill olyan fizetési feltételeket támaszt a Chelsea felé, hogy nem zárható ki, mégis marad a Bolton Wanderersben. Jelenlegi bérének több mint a dupláját kéri, nem kevés aláírási pénzzel megfejelve.
 
Angol védőt igazolna az Internazionale 2011. október 21. 12:43 Szigetországi hírek szerint immár az Internazionale is foglalkozik a boltoni válogatott védő, Gary Cahill megszerzésével. A 25 éves labdarúgó szerződése jövő nyáron jár le, de már januárban megállapodhat a milánóiakkal.
 
Az Inter is felfigyelt Cahillre 2011. szeptember 23. 16:10 Az Inter is csatlakozott azon kérők sorához, akik a télen elvinnék Gary Cahillt a Bolton Wandererstől.
 
A Barcelonáé lehet Gary Cahill 2011. szeptember 19. 19:24 A Barcelona azt tervezi, hogy januárban ajánlatot tesz Gary Cahillért, a Bolton Wanderers válogatott hátvédjéért.
 
Cahill mégsem volt olyan kelendő? 2011. szeptember 5. 16:21 A Bolton Wanderers nem kapott olyan ajánlatot, amely akár csak elgondolkodtatta volna, hogy elengedje Gary Cahillt.
 
A Spurs 40 millióra mondott nemet! 2011. augusztus 31. 22:04 „Egy nagy halat akartunk befogni, de sajnos elúszott" – mondta a Sky Sports Newsnak Harry Redknapp, aki mint kiderült, Gary Cahillről beszélt, egész nap próbálták meggyőzni a Boltont, hogy engedje el az angol válogatottat, de nem járt sikerrel a Tottenham. Mint kiderült, érkezett egy 40 millió fontos ajánlat Luka Modricért hiába!
 
Nemet mondtak a gyenge Arsenal-ajánlatra 2011. augusztus 26. 11:58 Igaznak bizonyult a Daily Mirror péntek reggeli értesülése, az Arsenal valóban ajánlatot tett a Boltonnak Gary Cahillért, de Owen Coyle délelőtti sajtótájékoztatóján megerősítette, azt elutasították.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu