Nemet mondtak a gyenge Arsenal-ajánlatra

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 26. 11:58
Igaznak bizonyult a Daily Mirror péntek reggeli értesülése, az Arsenal valóban ajánlatot tett a Boltonnak Gary Cahillért, de Owen Coyle délelőtti sajtótájékoztatóján megerősítette, azt elutasították.


A bulvárlap szerint az Ágyúsok már-már nevetséges összeget kínáltak, hiszen a 15-20 millió font körülire értékelt hátvédért mindössze 6 millió fontot fizettek volna.

Ezt erősítette meg később a Wanderers menedzsere, aki úgy fogalmazott újságírók előtt, hogy az ajánlott összeg messze-messze elmaradt az általuk elvárt summától.

A Premier League egyik legjobb középső védőjének tartott 25 éves angol válogatott szerződéséből csak egy év van hátra, de a 6 millió euró akkor is édeskevésnek tűnik.

Az elutasítás így nyilvánvaló volt, így Arsene Wengernek alaposan emelni kell a tétet Cahill elhozásához, ráadásul gyorsan, mert mindössze öt napja maradt csapata megerősítésére.

Azt pedig nem lehet mondani, hogy ne lenne pénz az Emiratesben, hiszen Samir Nasri és Cesc Fabregas eladásából több mint 50 millió font folyt be a klub kasszájába.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu