KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OWEN_COYLE"
Már megint kirúgtak egy edzőt Angliában 2013. december 2. 12:22 Vasárnap délután menesztették Martin Jolt a londoni Fulham FC éléről, hétfőn pedig jött a hír, hogy Owen Coyle-lal is szerződést bontott az angol másodosztályba csúszott Wigan Athletic.
 
Kirúgták Bogdánék edzőjét 2012. október 9. 12:14 A Bolton Wanderers azonnali hatállyal menesztette menedzserét, Owen Coyle-t. A Premier League-ből tavasszal kiesett csapat mindössze 18. a Championshipben, a tíz forduló alatt összeszedett tizenegy pont miatt kellett távoznia a szakembernek. Coyle 2010 januárjában érkezett a helyi rivális Burnleytől, és bár a szurkolók kedvelték, az eredménytelenség az ő bizalmukat is kezdte megingatni. A jelenleg a magyar válogatottal Telkiben edzőtáborozó Bogdán Ádám együttese még javában keresi az új szakvezetőt.
 
"Nem hibáztatom Bogdánt!" 2012. január 5. 12:08 Nem mindennapi gólt kapott Bogdán Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa. A Boltonban kezdőként pályára lépett kapus eszén kollégája járt túl - Owen Coyle menedzser nem hibáztatja a játékost, főleg azok után, hogy csapata fordított és 2-1-re nyert az Everton vendégeként.
 
Nemet mondtak a gyenge Arsenal-ajánlatra 2011. augusztus 26. 11:58 Igaznak bizonyult a Daily Mirror péntek reggeli értesülése, az Arsenal valóban ajánlatot tett a Boltonnak Gary Cahillért, de Owen Coyle délelőtti sajtótájékoztatóján megerősítette, azt elutasították.
 
Bogdán Ádámék megtartanák Sturridge-ot 2011. február 28. 12:45 Owen Coyle menedzser elismerte, nagyot dobna a Boltonon, ha megtarthatnák a következő szezonra a januárban a Chelsea-től kölcsönadott Daniel Sturridge-ot.
 
Tottenham: zakó, két bombagól ellenére 2010. november 6. 15:46 VIDEÓ! Nagyot fordult a világ néhány nap alatt, a kedden a BL-címvédő Intert legyőző Tottenham Hotspur 4-2-es vereséget szenvedett a Premier League 11. fordulójának nyitómérkőzésén a Bogdán Ádámot a cserepadon hagyó Bolton Wanderers otthonában.
 
Ince lehet Coyle utódja a Burnley padján 2010. január 11. 13:15 A The Sun információi szerint a 42 éves Paul Ince veheti át a nemrégiben a Boltonhoz távozó Owen Coyle helyét a Burnley kispadján.
 
Ismét van edzője a Boltonnak 2010. január 8. 22:12 A Bolton Wanderers hivatalosan is megerősítette, hogy Owen Coyle lépett Gary Megson örökébe a csapat kispadján.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu