Már megint kirúgtak egy edzőt Angliában

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 2. 12:22
Vasárnap délután menesztették Martin Jolt a londoni Fulham FC éléről, hétfőn pedig jött a hír, hogy Owen Coyle-lal is szerződést bontott az angol másodosztályba csúszott Wigan Athletic.


 

A tavaly még első osztályú, és FA-kupagyőztes Wigan Athletic szerődést bontott menedzserével, a korábban Bogdán Ádámot is edző Owen Coyle-lal, miután a Premier League-visszajutásról álmodozó csapat a 14. helyre csúszott a Championshipben. Azaz inkább lefelé kell már tekingetnie, mintsem felefelé.

A 47 éves szakember nem kapott sok időt, a korábban a Nurnley és a Bolton Wanderes csapatainál dolgozó Coyle-t csak nyáron nevezték ki menedzsernek Wiganben, ahol az Evertonhoz távozó Roberto Martínez helyére ülhetett le a kispadra.

Úgy látszik, Angliában ez a kirúgások hete, vasárnap Martin Jolt menesztették az első osztályú Fulham éléről, a másodosztályban pedig a Barnsley és a Sheffield Wednesday is most szabadult meg edzőjétől. Korábban Paolo Di Caniót bocsátották el Sunderlandből pár hónap után.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
PL: edzőváltás Londonban!
Menesztették vasárnap a holland Martin Jolt az angol labdarúgó-bajnokságban 18. Fulham vezetőedzői posztjáról, helyére honfitársát, Rene Meulensteent nevezték ki....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: owen_coyle
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu