Hihetetlen: Cahill sem utazhat!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 3. 16:45
Kettős állkapocscsont-törést szenvedett Gary Cahill, az angol válogatott hátvédje a szombati, belgák elleni felkészülési mérkőzésen, aminek következtében Martin Kelly váltja őt az Eb-keretben. Ezt az FA jelentette be vasárnap délután közleményben.


Bekövetkezett, amitől Roy Hodgson rettegett, a röntgenvizsgálat két törést mutatott ki Cahillnél. Annyi az Eb-jének. A Liverpool szélsőhátvédjét, Martin Kellyt válogatták be a helyén.

Cahillt saját csapattársára, a kapus Joe Hartra lökter rá Dries Mertens, a belgák támadója, a 19. percben kellett lecserélni, Lescott váltotta.

Katasztrofális volt ez a hét az angolok számára, annak ellenére, hogy két barátságos meccset is megnyertek (az utolsó ötből pedig négyet).

Gareth Barry és Frank Lampard is az elmúlt napokban dőlt ki, arról nem is beszélve, hogy az egész szezonban sérült Wilshere sem segíthet nekik a kontinenstornán. A tartalékok küzül csak Adam Johnson és Sturridge az, akit nem "reaktiváltak".

Jó hír viszont, hogy John Terry zöld utat kapott az orvosoktól, nem komoly a térdsérülése, amelyet szintén a belgák ellen szedett össze.

Akiknek sérülés pecsételte meg a sorsukat: Cahill, Barry, Lampard, Smalling, Walker, Wilshere, Dawson, Smalling, Huddlestone, Rodwell, D. Bent.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu