A Spurs 40 millióra mondott nemet!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 22:04
„Egy nagy halat akartunk befogni, de sajnos elúszott" – mondta a Sky Sports Newsnak Harry Redknapp, aki mint kiderült, Gary Cahillről beszélt, egész nap próbálták meggyőzni a Boltont, hogy engedje el az angol válogatottat, de nem járt sikerrel a Tottenham. Mint kiderült, érkezett egy 40 millió fontos ajánlat Luka Modricért hiába!


Ahogy a menedzser fogalmazott, ő lett volna az este emlegetett nagy név. A menedzser épp most hagyta el a klub edzőközpontját, könnyen lehet, hogy lehúzták a rolót a Spursnél is a nyárra. Pedig épp kezdték emlegetni, hogy Kaká érkezhet, de erre esély sincs.

Egy fontos információt viszont elárult a szakember, hogy Luka Modric nem megy sehova, hiába próbálta egész nyáron megszerezni őt a Chelsea, nem tudott annyit ajánlani, hogy meggyőze a londoniakat, pedig a végén egy 40 millió font körüli ajánlat is befutott.

A Tottenhamnél így a zárónapon 5 millió fontért jött Scott Parkert és csak egy orvosi választja el Peter Crouch-ot attól, hogy a Stoke City játékosa legyen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu