KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOTTENHAM_HOTSPUR"
Adebayor: egy gól, négy gólpassz 2012. február 11. 20:40 Emmanuel Adebayor főszereplésével a Tottenham 5-0-ra kiütötte a Newcastle Unitedet a White Hart Lane-en a Premier League 25. fordulójában.
 
Arsenal, Spurs: ők is felsülnek? - blog 2011. december 27. 13:33 A Chelsea, a Manchester City és a Liverpool váratlan pontvesztésekbe szaladt bele a Premier League 18. fordulójában, a hétfői baklövések után lép pályára az Arsenal és a Tottenham. Jó kérdés, hogy vajon a londoni nagyok is felsülnek-e a játéknapon - bloggerünk mindenesetre igyekszik választ adni a fenti kérdésre. Is.
 
A City és a United a nagy esélyes, de... 2011. december 23. 12:00 A Tottenham és a Chelsea 1-1-es döntetlenje tulajdonképpen minden riválisnak jól jött, de mint azt az érintettek a csütörtöki bajnoki után elmondták: nem dobják be a törülközőt, bár szent igaz, a két manchesteri szupercsapat az idei Premier League legnagyobb favoritja.
 
Egyenlő erők a londoni derbin 2011. december 22. 22:57 VIDEÓK! Nem bírt egymással a Tottenham és a Chelsea a White Hart Lane-i csatában, a Premier League 17. fordulójának zárótalálkozóján igazságos 1-1 született. A sok helyzettel és szikrázó összecsapásokkal tarkított derbin a hazaiak szereztek vezetést, Petr Cech hibáját Emmanuel Adebayor használta ki. Nem sokat késett a válasz, igaz, a gólpasszadó Ashley Cole kézzel indította önmagát az egyenlítés, Daniel Sturridge közeli pöccintése előtt. A vége izgalmasan alakult, akkor sem csodálkozhattunk volna, ha a vége 5-5.
 
Spurs vagy Chelsea? - fogadási blog 2011. december 22. 16:50 A keddi és szerdai fociőrület utánra is maradt rangadó a szurkolók és a fogadók legnagyobb örömére. Karácsony ide, vagy oda, legfeljebb csak a barátnők, feleségek készülődnek az ünnepekre. A férfiakat elszólítja a pálya, minket pedig a Napi Tuti!
 
Már hétfőn visszatérhet a Spurs edzője 2011. november 18. 10:36 Segítője és egyben helyettese, Joe Jordan szerint Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának szívműtéten átesett vezetőedzője hétfőn, az Aston Villa elleni bajnokin már szeretne leülni a kispadra.
 
Van der Vaart kihagyja a „német" csatát 2011. november 13. 10:27 Térdsérülés miatt nem lép pályára a keddi Németország elleni barátságos mérkőzésen a holland labdarúgó-válogatott középpályása, Rafael van der Vaart.
 
Távozni akar a Tottenham mostohagyereke 2011. november 10. 09:50 Megelégelte a mellőzöttséget Giovani Dos Santos, aki nem titkolja, távozni akar a télen a Tottenhamtől.
 
Van der Vaart a Serie A-ban? 2011. november 8. 22:10 Pletykák szerint megtalálta Rafael van der Vaart lehetséges utódját a Tottenham Hotspur a 24 éves, belga válogatott Mossua Dembélé (Fulham) személyében. VdV-t az olasz AC Milan csábítja.
 
Pavljucsenko majd kidöntötte a kaput! 2011. október 21. 19:12 VIDEÓ! Nem volt kis gól Kevin-Prince Boateng szerdai BATE Boriszovnak akasztott bombája a Milan színeiben a Bajnokok Ligájában, de ha lehet, Roman Pavljucsenko rátett még egy lapáttal csütörtökön az Európa-ligában a Tottenham-Rubin Kazany rangadón. Az orosz majd kidöntötte a kaput a helyéről, akkora gólt ágyúzott az oroszok hálójába jó 20 méterről, szabadrúgásból, ja, és ezzel megnyerte a meccset csapatának.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu