A City és a United a nagy esélyes, de...

Szerző: SHLétrehozva: 2011. december 23. 12:00
A Tottenham és a Chelsea 1-1-es döntetlenje tulajdonképpen minden riválisnak jól jött, de mint azt az érintettek a csütörtöki bajnoki után elmondták: nem dobják be a törülközőt, bár szent igaz, a két manchesteri szupercsapat az idei Premier League legnagyobb favoritja.


 

"John Terry fantasztikus, ő az az ember, aki függetleníteni tudja magát a külső körülményektől, az egyik legfontosabb láncszeme a Chelsea-nek - dicsérte a rasszizmussal megvádolt csapatkapitányát Villas-Boas mester. - Most is megmutatta, igazi vezér, önfeláldozása mindenki számára követendő. A Spurs nyerhetett volna, de mi is. Bár a döntetlen nem a legjobb, nem adjuk fel, szerintem még semmi sem dőlt el, sőt, úgy vélem, versenyben vagyunk a bajnoki címért."

A Tottenhamnek tényleg nincs szerencséje. Már a Stoke ellen elveszített összecsapáson is hadilábon álltak a játékvezetővel. Ez most sem volt másképp, Adebayor gólja bizony szabályos volt.

"Szerintem nem voltam lesen, mostanában azonban mintha minden és mindenki összeesküdött volna ellenem - nyilatkozta a togói, aki 1-1-nél az 58. percben talált be Cech kapujába. Hiába. - Csalódottak vagyunk, mert otthon játszottunk, mégsem sikerült nyernünk, nem tudtunk ellépni az Arsenaltól sem.

Harry Redknapp szintén mérges volt ("Fogalmam sincs, miért nem adták meg a gólt!"), majd gyorsan emlékeztette az egybegyűlteket a Chelsea egyenlítése előtt történtekre. Ashley Cole kezezett, aztán a beadása után Sturridge egalizált.

"Hozzáértem kézzel, de nem volt szándékos, és ugye sípszóig van a játék."

Redknapp Tottenham-menedzser összefoglalta a lényeget: "A City és a United magasan a legesélyesebb a végső győzelemre, a Vörös Ördögök öt-nullra verték a Fulhamet, a City pedig minden meccsét megnyeri. Az a baj, hogy mi csak az első húsz percben daráltuk be a Chelsea-t, aztán kiengedtük a kezünkből a meccset. Most már mindegy, de biztos vagyok benne, hogy az első négy ölre megy egymással a bajnokságban."

A Spursből Rafael Van der Vaart, az ellenfélből Braniszlav Ivanovics és John Obi Mikel hagyja ki térdínsérülés miatt az ünnepi időszakot.

A Chelsea 26-án a Fulhemet fogadja, a Tottenham december 27-én a Norwich Cityhez látogat a 18. forduló keretében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Egyenlő erők a londoni derbin
VIDEÓK! Nem bírt egymással a Tottenham és a Chelsea a White Hart Lane-i csatában, a Premier League 17. fordulójának zárótalálkozóján igazságos 1-1 született. A sok helyzettel és szikrázó összecsapásokkal tarkított derbin a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu