KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDRE_VILLAS_BOAS"
BL-csapathoz várják Villas-Boast! 2014. március 15. 14:24 Egybehangzó sajtóinformációk szerint kinevezés előtt áll André Villas-Boas a Zenit labdarúgócsapatánál. A Porto, a Chelsea és a Tottenham korábbi edzője a napokban menesztett Luciano Spallettit válthatja a kispadon.
 
Villas-Boas a Milan listáján 2013. december 20. 17:02 Felvette a kapcsolatot a Tottemhamtől menesztett portugál edzővel, André Villas-Boasszal az AC Milan labdarúgóklub - tudta meg a Times című angol napilap.
 
Mourinho-válasz: nem érdekel Villas-Boas 2013. szeptember 27. 18:14 André Villas-Boas hűen követi a "mourinhói" hagyományokat a tekintetben, hogyan kell elkezdeni egy pszichológiai hadviselést az ellenféllel szemben. Ma azt mondta egykori mesteréről, akinek csapatával hétvégén találkozik, hogy kapcsolatuk már nem baráti annak ellenére, hogy hét évig dolgoztak együtt. Az érintett se maradt adós a válasszal. Totttenham Hotspur - Chelsea verbális előcsata!
 
AVB: Már nincs barátság Mourinhóval 2013. szeptember 27. 09:37 A Premier League hatodik fordulójában, szombaton a White Hart Lane-en csap össze egymással a két londoni nagycsapat, a Tottenham Hotspur és a Chelsea. A hazaiak edzője, André Villas-Boas elárulta, hogy bár José Mourinho a mentora volt Portóban, Londonban és Milánóban, saját karrierje érdekében azóta minden kapcsolatot megszakított vele.
 
Most Villas-Boast csábítja a PSG 2013. június 16. 18:49 A PSG továbbra is keresi azt az edzőt, aki átvehetné a Real Madriddal kacérkodó Carlo Ancelotti helyét a francia bajnok kispadján. Jelenleg a Tottenham-edző André Villas-Boas az első számú kiszemelt - írja a Le Parisien.
 
AVB nem akar leszámolni a Chelsea-vel 2012. október 19. 13:58 André Villas-Boas nem kezeli személyes ügyként a Chelsea elleni mérkőzést a Premier League 8. fordulójában, és azt sem hinné, hogy John Terry kiválása döntően befolyásolná a meccs alakulását. A Tottenham kirobbanó formában van, de mégiscsak az éllovas buszozik át a White Hart Lane-re! A Man. City, Man. United, Arsenal hármasból a címvédőnek kell várhatóan a legkomolyabb erőfeszítéseket tennie a sikerért.
 
Villas-Boas az új Tottenham-edző 2012. július 3. 15:58 André Villas-Boast nevezték ki a Tottenham Hotspur új menedzserének, közölte a klub kedd délután. A Chelsea korábbi mestere hároméves szerződésre kanyarította rá a nevét, és letenné a névjegyét a White Hart Lane-en.
 
Villas-Boas lehet a Roma edzője! 2012. május 2. 15:24 André Villas-Boas, a Chelsea korábbi menedzsere lehet a Roma vezetőedzője a következő szezontól - értesült a goal.com internetes portál.
 
Az Interrel tárgyal Villas-Boas 2012. március 6. 18:21 Az Inter felvette a kapcsolatot André Villas-Boas képviselőivel, és állítólag csak idő kérdése, mikor nyeri meg a kispadra a Chelsea-től vasárnap menesztett szakembert. AVB azonban csak júniusban lépne színre, addig a második csapat edzője pótolná Claudio Ranierit.
 
Villas-Boas sohasem mondana fel 2012. március 3. 11:31 André Villas-Boasnak esze ágában sincs felmondani, és csak akkor távozna a Chelsea-től, ha a tulajdonos elküldené. A menedzser elismeri, hogy várakozáson alul teljesítenek, de lát potenciált a csapatban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu