Villas-Boas az új Tottenham-edző

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 3. 15:58
André Villas-Boast nevezték ki a Tottenham Hotspur új menedzserének, közölte a klub kedd délután. A Chelsea korábbi mestere hároméves szerződésre kanyarította rá a nevét, és letenné a névjegyét a White Hart Lane-en.


 

André Villas-Boas nem maradt sokáig kispad nélkül: néhány hónappal azután, hogy menesztették a Chelsea-től, egy újabb londoni együttesnél, a Tottenhamnél vállal munkát.

A Tottenham közleményében az is olvasható, hogy a portugál szakember hároméves szerződést írt alá, amelyet ki is szeretne tölteni.

„A Tottenham nagyszerű klub komoly hagyománnyal és fantasztikus szurkolókkal nemcsak odahaza, de szerte a világban. Kitüntetve érzem magam” – fogalmazott AVB.

„Számomra ez az egyik legizgalmasabb kispad a Premier League-ben. Számos megbeszélésen vagyok túl az elnökkel és az igazgatótanáccsal, és kiderült, valamennyien hasonlóan gondolkodunk a klub jövőjéről.”

Hogy ez pontosan mit jelent, arról az elnök, Daniel Levy beszélt.

„André tökéletes partner a hosszú távú céljainkhoz, azaz a játékosok kinevelésében, és mindezt egy világszínvonalú edzőközpontban teheti. André emellett híres az elképesztő tudásáról, és arról, hogy rendkívül támadó szellemben játszatja a csapatait.”

AVB Harry Redknappet váltja a kispadon, akinek a szezon végén lejárt a szerződése a White Hart Lane-en, hosszabbítani viszont nem akartak vele.

A Tottenham edzői posztjárta Laurent Blanc volt a másik fő kiszemelt, aki azonban egyelőre munka nélkül marad azt követően, hogy búcsút intett a francia válogatottnak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu