Villas-Boas sohasem mondana fel

Létrehozva: 2012. március 3. 11:31
André Villas-Boasnak esze ágában sincs felmondani, és csak akkor távozna a Chelsea-től, ha a tulajdonos elküldené. A menedzser elismeri, hogy várakozáson alul teljesítenek, de lát potenciált a csapatban.


 

A rossznyelvek szerint Villas-Boas egyetlen vereségre áll attól, hogy felállítsák a Chelsea kispadjáról, magától azonban semmiképp sem távozna. A jövőben sem tervezi.

„Sohasem mondanék fel, sohasem adom fel. Ez egyszerűen nem fér bele a filozófiámba” – kelt ki magából a szakvezető újságírói kérdésre.

Arra a felvetésre, hogy azzal legalább megúszná a kirúgást, szintén egyértelmű választ adott.

„Erről a tulajdonost kell kérdeznie. Ő az egyetlen ember, akinek ha nem tetszik, amit felvázoltam, akkor megválhat tőlem.”

Roman Abramovics megszállottan hajkurássza a Bajnokok Ligája-aranyat, és amennyiben a Napoli ellen nem sikerül odahaza ledolgozni a 3-1-es hátrányt, betelhet a pohár. Bajnoki cím aligha menti meg a portugált, de az FA-kupát sem adják ingyen. Villas-Boas mégsem stresszel, noha helyenként (ön)kritikusan fogalmazott.

„Egy ilyen kaliberű klubnál kudarc, ha nem nyer trófeát. Nem fogadhatjuk el, hogy valamennyiről lecsússzunk, az vitán felül áll, és ha idén is ez történik, akkor nyáron gyökeres változásokra lesz szükség.”

„Mostanában nem olyan eredményeket érünk el, amelyek ezzel a kerettel elvárhatók lennének, normál esetben magunk mögé kéne utasítanunk az előttünk álló csapatokat. Alulteljesítünk, de még ebben a szezonban fejlődhetünk” – zárta a 34 éves szakember.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu