Pogbára vadászik a Chelsea

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 15. 13:28
A Juventus elnöke már a napokban elmondta, hogy ha egy komoly ajánlat érkezik Paul Pogbáért, a csapat fiatal középpályásáért, akkor nem tudnak harcolni vele, mert nincs mögöttük meg a kellő gazdasági erő. Brit sajtóinformációk szerint a Chelsea már tárgyalt is az olaszokkal, akik 40 millió fontban szabták meg a játékos árát. A húszéves francia futballistát még két és fél évig köti a szerződése Torinóba.


 

A tavaly nyáron a Manchester Unitedet a Juventusért elhagyó Paul Pogba azóta már felkeltette a francia Paris Saint-Germain, az Arsenal és a Real Madrid érdeklődését is, de csak a Chelsea volt, amelyik konkrét tárgyalásokat is kezdeményezett az olasz klubbal.

José Mourinho menedzser ugyanis szeretne még egy játékost igazolni az amúgy is félelmetesen erős középpályára - különösen Marco van Ginkel kiesése óta -, és ehhez tökéletes alanyra talált a húszéves Pogbában, aki eddig nem volt hajlandó meghosszabbítani 2016 nyarán lejáró szerződését az olasz bajnokscsapattal.

A francia játékos csapattársa, a védő Giorgio Chiellini szerint bolond, aki azt hiszi, hogy Pogba marad a Juventusnál. "Aki hisz a tündérmesékben, tegye, hiszen szíve joga. Jelenleg ő a nemzetközi labdarúgás legnagyobb tehetsége. Ha a Juve kap érte egy nagyon magas ajánlatot, ugyanaz fog történni vele, mint a nyáron Gareth Bale-lel."

Andrea Agnelli, a Juventus elnök a napokban már utalta arra, hogy nem fognak tudni harcolni a nagy klubokkal, ha pénzről van szó, így előbb-utóbb fel kell készülniük a játékos eladására. A Chelsea-nek 40 milli fontos vételárat jelöltek meg, amibe belejátszik az is, hogy az olasz klub meg szeretné vásárolni az Aston Villa 22 éves belga csatárát, Christian Bentekét, akinek legalább 15 millió font lesz az ára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Juventus nem tud küzdeni Pogbáért
Andrea Agnelli, a Juventus elnöke elárulta, hogy a klub nem tudna küzdeni a nagy klubokkal, és ezért nem is utasítana vissza egy komoly ajánlatot Paul Pogbáért, a torinói csapat fiatal francia középpályásáért, aki érkezése óta...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Paul Pogba
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu