A Juventus nem tud küzdeni Pogbáért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 11. 11:48
Andrea Agnelli, a Juventus elnöke elárulta, hogy a klub nem tudna küzdeni a nagy klubokkal, és ezért nem is utasítana vissza egy komoly ajánlatot Paul Pogbáért, a torinói csapat fiatal francia középpályásáért, aki érkezése óta meghatározó szerepet játszik az együttesben. Mostanában például Andrea Pirlo korábbi helyén.


 

Paul Pogba tavaly nyáron hagyta ott a Manchester Unitedet, mivel nem kapott elég játéklehetőséget Sir Alex Fergusontól, és Torinóba igazolt, az olasz bajnok Juventushoz. Antonio Conte azonnal be is dobta a mélyvízbe, de a 20 éves középpályás gyorsan megtanult ott úszni, és a csapat egyik meghatározó játékosa lett.

Az olasz klub nem is szándékozik eladni Pogbát, de a klubelnök elárulta, hogy egy nagyobb összegnek azért nem tudnának ellenállni. "Ha jön egy nagyobb ajánlat, vajon képesek lennénk nemet mondani, és megtartani? - morfondírozott Andrea Agnelli. - Azt hiszem, nem. Nincs a háttunk mögött a kellő gazdasági erő."

"Ha nagycsapatokkal kell harcolnunk egy játékosért, nem hiszem, hogy fel tudjuk venni a harcot. A Serie A már nem olyan bajnokság, amely célállomása lenne az ilyen kaliberű futballistáknak, sokkal inkább átmeneti hely. Változás kell, mert Olaszország egyelőre olyan, mint a senkiföldje. Például stadionreformokra van szükség, mert ott rendezik a show-t."

Ugyancsak a Juventushoz kapcsolódó olasz sajtóhír, hogy a torinói gárda meg szeretné szerezni a 31 éves Nemanja Vidicset, a Manchester United szerb védőjét, akinek szezon végén jár le a szerződése az Old Traffordon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Juve: Pogba után újabb MU-játékos kell
Angol sajtóértesülések szerint az olasz bajnok Juventus szeretné megerősíteni a középpályáját, ezért januárban Torinóba akarja hozni a Manchester United brazil játékosát, az utóbbi években rendre mellékszerepet kapó Andersont....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Pogba célja az Aranylabda
Paul Pogba a földkerekség legjobb játékosa szeretne lenni, ugyanakkor tudja, hogy hosszú út vezet odáig, hogy valaki elnyerje a futballvilág legrangosabb egyéni elismerését. Nem száll a fejébe a dicsőség....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Paul Pogba
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu