KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAUL POGBA"
Varázslat: Hüpp-hüpp-Pogba-trükk! 2015. január 25. 18:01 Paul Pogba nem csupán nyerő ember volt bombagóljával és gólpasszal felérő kapáslövésével, hanem egy minden túlzás nélkül szenzációs cselkombinációt is bemutatott a Juve Chievo elleni, 2-0-ra megnyert vasárnap délutáni, hazai bajnokiján. A gumilábú francia középpályás két villámgyors trükkel játszotta magát tisztára négy (!) ember között. Videók!
 
Most már iparkodnia kell a Juvénak 2013. október 24. 09:36 Carlo Ancelotti, a tegnapi, Juventus elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen már a Barcelona elleni El Clásicóra hangoló Real Madrid trénere szerint Giorgio Chiellini kiállítása valóban az egész játékost megváltoztatta, bár azt nem kommentálta, hogy a Juventus védőjének kiállítása jogos volt-e. Csak annyit tett hozzá, hogy a meccsen öt játékvezető van, ha pedig ők úgy döntenek, hogy ki kell állítani valakit, akkor azt mindenkinek el kell fogadni
 
Pogbára vadászik a Chelsea 2013. október 15. 13:28 A Juventus elnöke már a napokban elmondta, hogy ha egy komoly ajánlat érkezik Paul Pogbáért, a csapat fiatal középpályásáért, akkor nem tudnak harcolni vele, mert nincs mögöttük meg a kellő gazdasági erő. Brit sajtóinformációk szerint a Chelsea már tárgyalt is az olaszokkal, akik 40 millió fontban szabták meg a játékos árát. A húszéves francia futballistát még két és fél évig köti a szerződése Torinóba.
 
A Juventus nem tud küzdeni Pogbáért 2013. október 11. 11:48 Andrea Agnelli, a Juventus elnöke elárulta, hogy a klub nem tudna küzdeni a nagy klubokkal, és ezért nem is utasítana vissza egy komoly ajánlatot Paul Pogbáért, a torinói csapat fiatal francia középpályásáért, aki érkezése óta meghatározó szerepet játszik az együttesben. Mostanában például Andrea Pirlo korábbi helyén.
 
Pogba feje döntötte el a torinói derbit 2013. szeptember 29. 14:26 Egyetlen találat döntötte el a torinói derbit az olasz labdarúgó bajnokság hatodik fordulójában, a bajnoki címvédő Juventus azonban megérdemelten szenvedte ki a győzelmet a Torino otthonában, amely kilencven perc alatt egyszer sem találta el Gianluigi Buffon kapuját. 54 percnyi kínlódás után Paul Pogba közelről fejelte a hálóba a kapufáról kipattanó labdát, és bár Carlos Tévez előtte már lesen állt, a végeredmény mégsem igazságtalan, sokkal inkább a gól nélküli döntetlen lett volna az. Andrea Pirlo nem kezdett, és végig a cserepadon is maradt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu