Juve: Pogba után újabb MU-játékos kell

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 22. 11:10
Angol sajtóértesülések szerint az olasz bajnok Juventus szeretné megerősíteni a középpályáját, ezért januárban Torinóba akarja hozni a Manchester United brazil játékosát, az utóbbi években rendre mellékszerepet kapó Andersont.


 

A brazil Andersont nagy reménységként kezelték, mikor 2007-ben Sir Alex Ferguson a Manchester Unitedhez hozta a portugál FC Portótól. A brazil középpályás azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és az utóbbi években egyre kevesebb lehetőséget kapott az Old Traffordon.

Az új menedzser, David Moyes sem számít rá többet, mint elődje, sőt, Marouane Fellaini nyári leigazolásával komoly rivális érkezett a posztra. Ezért újra szóba jött a 25 éves játékos távozása, és most a Daily Star információi szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus venné kölcsön a szezon végéig.

Az nem titok, hogy Antonio Conte, a Juve vezetőedzője meg szeretné erősíteni a középpályát, ugyanakkor meglepetésként ért mindenkit, hogy a Manchester United alulfoglalkoztatott 8-asát szemelte ki. A hírek szerint a két klub képviselői már meg is kezdték a tárgyalásokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Juve és a Napoli Juan Matáért harcol
Portugál lapértesülések szerint a Juventus és a Napoli csapatai óriási harcot vívnak egymással és a Chelsea-vel, hogy januárban Olaszországba csábítsák Juan Matát, a londoniak spanyol támadóját....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Juve még nem tudja, mi legyen Pirlóval
Olasz sajtóértesülések szerint a bajnoki címvédő Juventus csapata még nem tudja eldönteni, mit tegyen egyik legjobb játékosával, Andrea Pirlóval, aki már 34 éves, és szerződése jövő nyáron lejár. Eddig még egyik fél sem...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Anderson
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu