A Juve még nem tudja, mi legyen Pirlóval

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 6. 12:55
Olasz sajtóértesülések szerint a bajnoki címvédő Juventus csapata még nem tudja eldönteni, mit tegyen egyik legjobb játékosával, Andrea Pirlóval, aki már 34 éves, és szerződése jövő nyáron lejár. Eddig még egyik fél sem kezdeményezett szerződés-hosszabbítást.


 

A Tuttosport információi szerint a Juventus vezetése továbbra is bizonytalan Andrea Pirlo jövőjével kapcsolatban, mert hiába jár le a 34 éves középpályás szerződése 2014 nyarán, eddig még nem tárgyaltak a hosszabbításról vele.

Az internetes oldal információi szerint a felek 2013 végén ülnek csak tárgyalóasztalhoz, addig a Juventus is el tudja dönteni, milyen feltételekkel ajánljon új szerződést kiöregedőfélben lévő sztárjátékosának.

A gondot nem is a hosszabbítás ténye okozza, hiszen arra mindkét fél nyitott, sokkal inkább az, amit maga Pirlo mondott augusztusban: ha nem lesz fontos része a csapatnak, inkább eligazol.

Pirlo 2011-ben igazolt Torinóba, miután tíz évig volt az AC Milan játékosa, és az utóbbi két szezonban mindkétszer bajnoki címet ünnepelhetett. A középpályás eddig 71 bajnokin lépett pályára a Juvéban, nyolc gólt szerzett és húsz gólpasszt adott.

Címkék: Andrea Pirlo
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu