FA: Terry ügye az angol foci szégyene

Létrehozva: 2012. október 19. 12:52
David Bernstein, az Angol Labdarúgó-szövetség elnöke üdvözölte John Terry bocsánatkérését, és örül annak, hogy egy év után a fiókba helyezhetik a Terry-aktákat azt követően, hogy a játékos bejelentette, nem fellebbez a négy meccsre szóló eltiltás (és 220 ezer fontos pénzbüntetés) ellen. Bernstein ugyanakkor fájlalja, hogy az ügy sokat rontott az angol foci imázsán.


"John Terry döntése - miszerint nem fellebbez az FA döntése ellen - remélhetőleg véget vet a szigetországi futball mostoha időszakának, amely sajnos rendkívül megtépázta az angol foci tekintélyét.

Nem szabad hagynunk, hogy egyetlen incidens beárnyékolja játékosok, menedzserek, klubok, ligák és sok más szereplő azon erőfeszítéseit, amelyeket az egyenlőség  és a tolerancia jegyében tesznek.

A kár nem helyrehozhatatlan, de mint a hét eseményei is mutatják (itt a szerb-angol U21-es meccsre gondol, a szerk.) még van mit előrelépnünk a rassziszmus és a diszkrimináció elleni harcban."

EZ LETT TERRY BESZÓLÁSÁBÓL

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
John Terry: se Spurs, se Man. United
Nem fellebbez az Angol Labdarúgó-szövetség négy találkozóra szóló eltiltása és 220 ezer fontos büntetése ellen John Terry, aki döntését 7 órával a határozat megtámadásának határideje előtt jelentette be közleményében....
Tovább a teljes cikkhez »


IDÉZÜNK TERRY KORÁBBI KÖZLEMÉNYÉBŐL

„Alaposan átgondolva a helyzetet úgy döntöttem, hogy nem fellebbezek az FA döntése ellen. Csalódott vagyok a büntetés miatt, de elfogadom, hogy a pályán használt szavaim nem elfogadhatók semmilyen környezetben. Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam, ígérem, többet nem fordul elő hasonló. A jövőben igyekszem a klubbal együttműködve mindenfajta megkülönböztetést kizárni a labdarúgás világából."

Címkék: John Terry
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu