Gyepes Gábor a PL kapujában

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 15. 18:36
Szerda este eldőlt, hogy a Blackpool mellett a Cardiff City vívhatja az angol másodosztály rájátszásának döntőjét, miután az elődöntőben egy rendkívül izgalmas mérkőzésen, büntetőkkel legyőzte a Leicester City együttesét. Bár a két, mondhatni kiscsapat által vívott finálét csak a jövő hétvégén rendezik, a Gyepes Gábort is a soraiban tudó walesi illetőségű Cardiff már arra készül, hogy megerősítse keretét a Premier League-re.



A Wales Online értesülése szerint elsőszámú célpontjuk nem más, mint Craig Bellamy. A jelenleg a Manchester City alkalmazásában lévő játékos még mindig a walesi fővárosban él, és a nyártól lehet, hogy már ott is fog futballozni.

A Polgárok, minden bizonnyal nem gördítenek majd akadályt a távozása elé, már csak azért sem, mert a nyáron nagytakarítást terveznek, és bár Bellamy idén stabil kezdő volt, a helyére érkező játékosok mellett nem biztos, hogy a következő szezonban is helye lenne a kezdő tizenegyben.

Ám Bellamy úgy néz ki, csak kölcsönbe érkezhet a Cardiff Cityhez, mert horribilis fizetését egyedül nem tudná állni a klub, a kölcsönszerződés értelmében pedig csak a bérének negyedét kapná a Kékmadaraktól, a maradékot továbbra is állná a City.

Kérdés, Gyepes Gáborra igényt tart-e a klub, amennyiben feljut az élvonalba.

Championship, rájátszás az élvonalért
Nottingham Forest–Blackpool 3–4
Továbbjutott a Blackpool, 6-4-es összesítéssel
Cardiff–Leicester 2–3 – tizenegyesekkel 4–3
Továbbjutott a Cardiff, 3-3-as összesítéssel, tizenegyesekkel

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mancini 150 millió fontért igazolhat!
A Manchester City arab tulajdonosa megerősítette menedzseri posztjában Roberto Mancinit, akinek állítólag 150 millió font áll rendelkezésére a nyári átigazolási piacon. A cél egyértelmű: a Premier League-arany. ...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu