KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHAMPIONSHIP"
Király: Münchenből Londonba! 2014. augusztus 26. 17:54 Véget ért a két hete tartó huzavona Király Gábor körül, a magyar kapus ismét Angliába szerződik. A másodosztályú Fulham egy plusz egy éves szerződést köt a rutinos, 38 éves hálóőrrel.
 
Beállt, majd azonnal gólt lőtt Futács 2012. március 21. 09:55 Csupán három percet töltött a pályán a 89. percben becserélt Futács Márkó, mégis betalált a másodosztályú angol labdarúgó-bajnokság 38. fordulójában a Birmingham kapujába. A jelenleg utolsó Portsmouth hazai pályán 4-1-re győzte le a jelenleg hatodik Cityt.
 
Magyar nap Angliában: Buzsáky-gól videón 2012. január 21. 18:29 VIDEÓ! Buzsáky Ákos a Queen's Park Rangers, Futács Márkó a Portsmouth színeiben szerzett gólt az angol futballdélutánon. Az élvonalbeli QPR magyarja karrierje első Premier League-találatának örülhetett, a beszámolók szerint ráadásul nem is akármilyen módon - szabadrúgásból. A fővárosiak 3-1-re legyőzték a Wigant, míg a másodosztályú Portsmouth az utolsó pillanatban, a 92. percben kapott ki 3-2-re Cardiffban. Az Egyesült Államokban az Év játékosának választott Clint Dempsey mesterhármassal zargatta a Newcastle-t, a Fulham fordított és 5-2-re nyert. Robbie Keane kölcsönvétele jó üzletnek bizonyul, az Aston Villa ír csatára kettőt hintett Wolverhamptonban. Eredmények.
 
Magyar csatárt ünnepel a Championship 2012. január 3. 20:21 Az angol labdarúgó másodosztály (Championship) szilveszteri fordulójáig hét mérkőzésen csereként szereplő Futács Márkó az elmúlt két bajnokit végigjátszotta, s három nap alatt kétszer volt eredményes a Portsmouth csapatában. Szombaton a Leicester City-nek, hétfőn pedig a Watfordnak talált be a magyar csatár.
 
Priskin-gól a West Ham-Derby Countyn 2011. november 26. 19:09 Novemberben hat hétre kölcsönadta az Ipswich a Derby Countynak, Priskin Tamás pedig azonnal meghálálta edzője bizalmát. A 38-szoros válogatott csatár a West Ham United elleni szombat esti Championship-meccsen talált az ellenfél hálójába. A találkozót 18.20-kor kezdték, a szünetben 1-1 az állás.
 
MU: kutya kötelességed! - fogadási blog 2011. november 2. 14:18 A Milan kedden nem hálálta meg a belé vetett bizalmat, bloggerünk abban bízik, hogy a Manchester United méltó lesz arra, hogy simán hozza meccsét a Bajnokok Ligája csoportkörében. Alkalmi jósunk természetesen nem csupán a Vörös Ördögökre tett, további hat találkozót igyekezett jól becélozni. BL, angol másodosztály, MLS-rájátszás, szimplák, kettőskötés. Wow!
 
Keddi koktél: BL meg a többiek - blog 2011. november 1. 12:05 A hétfő semmi örömöt nem tartogatott, és a legkevesebb volt az, hogy bloggerünk legfeljebb is csak a vesztes szelvényeket tehette bele a pénztárcájába. Nincs más hátra, mint előre, a Halottak napja sem múlhat el tippeső nélkül. A keddet Bajnokok Ligája, olasz-, és angol másodosztályú találkozók festik meg - bízzunk benne, jósunknak is több sikert hozva.
 
Meglepetések a BL-ben (is)! - blog 2011. október 19. 16:24 Kiváló eredménnyel abszolválta bloggerünk a keddet is, a hét első két napja egyaránt pozitív mérleggel zárult. A szerda azonban egy teljesen más történet lesz, legalábbis, ami a tippeket, illetve azok meglepetést sejtő faktorát illeti. A Napi Tuti úgy véli, hogy a Valencia, az Arsenal, illetőleg az Olympiakosz hármas megkavarhatja a vizet a BL-ben. Bízunk benne, hogy ezúttal is bevétele lesz alkalmi megmondónknak, nem kiadása. A jóslatok mindenesetre valóban érdekesek - és nemcsak a BL-ből...
 
Végre BL és Championship! - blog 2011. október 18. 16:51 Hétfőn tulajdonképpen kifejezetten jól szerepelt bloggerünk, háromból két találat, plusz ötszáz forint. Ez rendben is van, de mi lesz a keddi Bajnokok Ligája-nappal és a mindig kiszámíthatatlan Championshippel. Pillants be a Napi Tuti-ra és nézd meg, alkalmi jósunk mit gondol az esti meccsekről.
 
Alan Shearer visszatér - a Nottinghambe! 2011. október 4. 14:55 Egykoron ferencvárosi szíveket fájdított és most ismét visszatérne a futballba Alan Shearer. A Newcastle, a Blackburn és a Sunderland egykori kiváló angol válogatott csatára ezúttal a Nottingham Forestbe igazolna - pontosabban annak menedzsmentjébe.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu