Király: Münchenből Londonba!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. augusztus 26. 17:54
Véget ért a két hete tartó huzavona Király Gábor körül, a magyar kapus ismét Angliába szerződik. A másodosztályú Fulham egy plusz egy éves szerződést köt a rutinos, 38 éves hálóőrrel.


"Öt évet töltöttem az 1860 Münchennél, csodálatos időszaka volt az életemnek a Bundesliga 2-ben, de úgy hozta az élet, hogy visszatérjek a szigetországba. Olyannira nem ismeretlen számomra az angol közeg, hogy már közel 150 mérkőzésen védtem itt. Érdeklődtem Gera Zolinál, aki három évet töltött a Fulhamnél, és a sechziges csapatársámnál, Moritz Volz-nál is, aki szintén játszott a Cottagersnél. A legrégebbi londoni klubban megtiszteltetés játszani és mindent megteszek, hogy hozzásegítsem a csapatot a feljutáshoz" - nyilatkozta a játékos hivatalos honlapján.

Király évekig volt az 1860 München szurkolók egyik kedvence, és kimozdíthatatlannak tűnt az Oroszlánok kapujából. Ám az idei szezon elején, a Lipcse elleni hazai meccsen (0-3) összeszólalkozott csapattársával, s bár a találkozó után a játékosok rendezték a nézeteltérést, Ricardo Moniz a tartalékokhoz száműzte a portást. Bár a kerethez később visszatérhetett, a kapuba már nem. Ezt használta ki a Fulham, amely rutinos hálóőrrel akart erősíteni, és 100 millió forintnak megfelelő összeget fizetett érte.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu